IZVANREDNA AKCIJA ŠPANCA! Evo kako je "furija" stigla do vođstva protiv domaćina Nemačke! (VIDEO)

Autor:

Sport

05.07.2024

19:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Olmo i Jamal zablistali.

IZVANREDNA AKCIJA ŠPANCA! Evo kako je "furija" stigla do vođstva protiv domaćina Nemačke! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Uzbudljiv meč četvrtfinala Evropskog prvenstva između reprezentacija Španije i Nemačke privukao je pažnju fudbalskih fanova širom sveta. "Crvena furija" vodi sa 1:0 od 52. minuta nakon što je Dani Olmo postigao gol, postavljajući sebe kao potencijalnog junaka nacije.

Olmo je ušao u igru već u 7. minutu umesto povređenog Pedrija, a očigledno je da je taj potez selektora bio ključan za dalji tok utakmice. Sjajna akcija Španaca kulminirala je Olmovim preciznim šutem po zemlji, koji je savladao golmana Manuela Nojera.
Sama akcija je bila impresivna, sa Jamalom koji je majstorski pronašao Olma, a ovaj iskoristio priliku i postigao gol koji je doneo prednost njegovom timu.

 

 


Ovaj gol doveo je Španiju korak bliže plasmanu u narednu fazu takmičenja, dok je Nemačka ostala u zaostatku, pokušavajući da pronađe način da se vrati u igru.

 

 

Pobednik ovog meča će se plasirati u polufinale, gde će se susresti sa boljim iz duela Francuske i Portugala. Očekuje se da će ova utakmica pružiti uzbuđenje i neizvesnost do poslednjeg minuta, a ljubitelji fudbala širom sveta sa nestrpljenjem iščekuju ishod.

Nemačka reprezentacija je zauzela prvo mesto u grupi A, sa impresivnih 7 bodova, nadmašivši Švajcarsku, Mađarsku i Škotsku. U osmini finala, "panceri" su ostvarili pobedu rezultatom 2:0 nad Danskom.

Sa druge strane, Španija je jedina ekipa na turniru koja je ostvarila maksimalan učinak do sada. "Crvena furija" je ubedljivo osvojila prvo mesto u grupi B, ostvarivši tri pobede nad Italijom, Hrvatskom i Albanijom. U osmini finala, Španija je još jednom pokazala svoju dominaciju, savladavši Gruziju rezultatom 4:1.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading