NOVAK NA METI JEZIVIH NAPADA ZBOG LITURGIJE! Otrovne strelice iz regiona!

Autor:

Sport

29.01.2022

19:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bosanska novinarka Ika Ferer Gotić, zaposlena na tamošnjoj N1 televiziji, prozvala je prvog reketa sveta Novaka Đokovića.

NOVAK NA METI JEZIVIH NAPADA ZBOG LITURGIJE! Otrovne strelice iz regiona!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Ova novinarka je kao povod iskoristila pobedu Rafaela Nadala u polufinalu Australijan opena, i napisala je tvit sledeće sadržine:

- Neverovatni, vakcinisani Španac Nadal je protutnjao pored Beretinija i upravo se plasirao u svoje šesto finale Australijan opena, pa mu sada samo pobeda nedostaje do 21. Grend slem trofeja. A u međuvremenu, Novak Đoković liže istu kašičicu sa 200 ljudi - napisala je ona na Tviteru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (2)

Loading
Vesna

30.01.2022 04:36

I svi moji prijatelji su sokirani uzimanjem pricesti iz iste kasicice.Neko ko toliko vodi racuna o svom zdravlju , da primenjuje stare ,paganske obicaje.Nikada to nismo radili,a narocito ne u danasnje vreme.To je stvar nekulture i nehigijene.Stanujem pored Covid ambulante i tacno se vidi veci broj zarazenih posle svakog verskog praznika.Zar nije dovoljno sto su umrli patrijarh, Amfilohije ... Niko ne nosi masku.Jos su stari ljudi govorili ~ ako se sam ne cuvas ~ ni Bog te nece cuvati.

Nole fan

30.01.2022 06:23

Sta reci novinarka sa prostim recima,,,, lize,,(, bolje lazicu nego li ko ona sto se lize nadalu. A i visila je nad njega pa zna da se vakcinisao..hahaha