HITNA REAKCIJA BRITANSKOG DVORA! Princeza Šarlot dobila POKLON zbog kojeg je nastala prava DRAMA!

Autor:

Svet

18.06.2024

19:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poklon je izazvao polemike zbog strogih pravila i kraljevskih protokola

HITNA REAKCIJA BRITANSKOG DVORA! Princeza Šarlot dobila POKLON zbog kojeg je nastala prava DRAMA!

Foto: Tanjug/AP Photo/Alberto Pezzali

Princeza Šarlot, jedna od miljenica u kraljevskoj porodici, nedavno je bila u centru pažnje zbog neobičnog poklona koji je dobila.

Kompanija je specijalno za nju izradila zvečku od osamnaestokaratnog belog zlata, ukrašenu dijamantima, safirima i rubinima, čija je procenjena vrednost bila čak 41.510 evra.

Foto: YouTube/CBS Mornings/Printscreen

Kejt sa decom

Ovaj poklon je izazvao polemike zbog strogih pravila i kraljevskih protokola, budući da se darovi komercijalnih kompanija ne prihvataju.

Reakcija kraljevske porodice

Iako zvanične potvrde o vraćanju poklona nisu stigle iz kraljevske porodice, mediji su pisali o tome da Kensingtonska palata nije objavila da li je poklon zaista primljen.

Ovo je izazvalo dodatnu pažnju javnosti i podstaklo spekulacije o sudbini skupocene zvečke.

 

 


Alternativni poklon od kralja Čarlsa

 

Ipak, čak i ako princeza Šarlot nije zadržala zvečku ukrašenu draguljima, nije ostala bez igračke. Kralj Čarls joj je poklonio zvečku od vrbe, čija je cena bila skromnijih 25 funti.

Ovaj gest je bio mnogo manje zastrašujući za mlade članove kraljevske porodice, ali i manje zabrinjavajući za njene roditelje.

Foto: Tanjug/AP Photo/Alberto Pezzali

Britanska kraljevska porodica

Ovaj slučaj je još jednom pokazao koliko pažljivo kraljevska porodica bira poklone za svoje najmlađe članove, ali i koliko su stroga pravila koja moraju da se poštuju u vezi sa primanjem darova iz javnosti.

 

Podsetimo, princeza od Velsa, Kejt Midlton (42), iznenadila je mnoge svojim pojavljivanjem na javnom događaju nakon šest i po meseci pauze.

Iako se prvobitno najavljivalo da neće prisustvovati "Trooping the Colour" ceremoniji u čast službenog rođendana kralja Čarlsa, Kejt je ipak odlučila da se pojavi.

 

 

 

Jedan simpatičan trenutak sa proslave promakao je mnogima, a rezultat je vremenskih uslova u Londonu tog dana.

Kondenzacija je uticala na to da prozori u kočiji budu potpuno zamagljeni, blokirajući pogled porodice na masu, i obratno.

Foto: Tanjug/AP Photo/Alberto Pezzali

Princ Luj

Kejt i njena ćerka Šarlot su brzo prionule na posao i rukom brisale prozore, što je izazvalo osmehe prisutnih.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading