HITNO SE POVLAČI OMILJENA IGRAČKA SRPSKIH MALIŠANA! Pepco zvanično objavio ukidanje OVOG proizvoda na našem tržištu

Autor:

Vesti

04.06.2024

11:08 >> 16:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zbog neispunjavanja standarda kvaliteta jasno propisanih od strane državnih organa, proizvod se povlači

HITNO SE POVLAČI OMILJENA IGRAČKA SRPSKIH MALIŠANA! Pepco zvanično objavio ukidanje OVOG proizvoda na našem tržištu

Foto: shutterstock

Poljska kompanija Pepco povlači proizvod sa srpskog tržišta jer ne ispunjava određene standarde jasno propisane u našim zakonima.

Kako je saopšteno, vodeći računa o bezbednosti kupaca, Pepco Poljska je odlučila da povuče sa tržišta sledeći proizvod: PLU 349550 Dečiji svetleći trotinet na 3 točka.

Republika

Foto: Shutterstock

 

 

Kao rezultat izvršenih ispitivanja, otkriveno je da proizvod ne odgovara standardu EN 71-1 za Mehanička i fizička svojstva.

Pepco apeluje da se kupljeni proizvod vrati u najbližu prodavnicu. Troškovi kupovine će vam biti vraćeni, a račun nije neophodan.

Pepco je poljski lanac prodavnica mešovite robe sa sedištem u Londonu, a imaju čak 3500 radnji širom Evrope. U julu prošle godine pojavila se informacija da je vlasnik Pepco grupe bankrotirao. Kompanija se potom i zvanično oglasila, povodom spekulacija da su akcionari "Steinhoff International-a", većinskog vlasnika popularne prodavnice Pepco, odlučili da likvidiraju kompaniju na vanrednoj skupštini održanoj u prošle srede, gde su rekli da će kompanija Pepco nastaviti neometano da posluje, što se i obistinilo.

Pepco u Srbiji posluje od 2020. godine, a pored naše zemlje, u Regionu svoje prodavnice ova kompanija još ima i u Mađarskoj, Rumuniji, Hrvatskoj, Sloveniji, Bugarskoj i Bosni i Hercegovini, koja se poslednja priključila Pepco timu u 2023. godini, zajedno sa Portugalom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading