PSIHIJATAR ANALIZIRAO GOVOR TELA TRAMPA I BAJDENA: Izgledao je kao da su mu dali nešto, a ovo su SKRIVENE PORUKE

Autor:

Svet

28.06.2024

14:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za razliku od Bajdena, bivši američki predsednik Donald Tramp "bio je mnogo jači i strastveniji", podvlači Liberman

PSIHIJATAR ANALIZIRAO GOVOR TELA TRAMPA I BAJDENA: Izgledao je kao da su mu dali nešto, a ovo su SKRIVENE PORUKE

Foto: Tanjug/AP Photo/Gerald Herbert

Prva debata predsedničkih kandidata u SAD, aktuelnog predsednika demokrate Džozefa Bajdena (81) i bivšeg predsednika republikanca Donalda Trampa (78) održana je u okviru kampanje za izbore koji će biti održani u novembru.

Kerol Liberman, psihijatar i autorka bestselera sa sedištem na Beverli Hilsu, u Kaliforniji, komentarisao je Bajdenov govor tela.

"Čini se kao da je Bajden bio na nekom leku za poboljšanje performansi, ali to je bila ili manja doza ili manje moćan lek", kaže za Sputnjik Libermanova.

Koje su skrivene poruke u Bajdenovom govoru tela?

"Bajden je pokazao neke od tipičnih znakova laganja, kao što su nedostatak vazduha, ukočeno telo, buljenje, mešanje i sve veće poteškoće u pokušaju da govori", kaže Liberman i dodaje da je predsednik SAD imao šupalj pogled, drhtav glas i izgledalo je kao da možda neće izdržati čitavih 90 minuta, da će se srušiti baš tu.

"Njegov najupečatljiviji problem, koji gledaoci nisu mogli da ne primete, bio je da se gubio usred rečenica", ističe Libermanova.

Šta je rekao Trampov govor tela?

Za razliku od Bajdena, bivši američki predsednik Donald Tramp "bio je mnogo jači i strastveniji" kada je govorio šta nije u redu sa njegovom zemljom, videla se i "njegova želja da to popravi".  

"Izneo je mnogo sjajnih tačaka. Volela sam kada je rekao da ne razume šta je Bajden upravo rekao, kao i da misli da ni Bajden to nije razumeo. Nije želeo da se pretvara da Bajden govori smisleno", rekla je Kerol Liberman.   

Tramp je, pak, pustio da se pokaže njegov narcizam kada je stalno govorio da je njegova politika najveća i da ga svi vole.   

"Ovo je uglavnom tačno, ali ljudima koji vole da kažu da je narcis dao je potvrdu. Mora malo da ublaži ovo kako bi se približio većem broju ljudi", kaže ona i zaključuje:

"Nema sumnje da je Tramp izašao kao pobednik predsedničke debate."

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading