PREDSEDNIK VEČERAS NA TV PINK: Vučić od 18.30 o napadima na njegovog sina i svim drugim aktuelnim temama

Autor:

Vesti

08.07.2024

08:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vučić će biti gost Nacionalnog dnevnika u 18:30

PREDSEDNIK VEČERAS NA TV PINK: Vučić od 18.30 o napadima na njegovog sina i svim drugim aktuelnim temama

Foto: Printscreen/TV Pink

Predsednik će govoriti o monstruoznim pretnjama njegovom sinu Danilu, ali i ostalim aktuelnim i važnim temama za našu zemlju.

Podsetimo, opozicionar Srđan Škoro, predsednik pokreta "Pobuna", gostujući juče na televiziji KTV, otvoreno je pokazao bezumnu mržnju prema predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i njegovoj porodici.

Škoro je u transu izneo plan za mučenje predsednikovog sina Danila!

Naveo je da sina, zajedno sa ocem, čija je "slika i prilika", treba zatvoriti u rudnik, gde bi se "tuširali uranijumom". Škorova zamisao je da sve to snimaju kamere da "narod vidi".

On je u transu izneo plan za mučenje predsednikovog sina Danila, poručivši da ga, zajedno sa ocem, čija je “slika i prilika”, treba zatvoriti u rudnik, gde bi se “tuširali uranijumom”.

Opozicionar Škoro se nije na tome zaustavio, već je rekao da Danilu Vučiću treba ukinuti obezbeđenje i ostaviti ga bez zaštite, pa ga tako samog poslati na Kosovo, što nedvosmisleno ukazuje da Škoro priželjkuje ubistvo predsednikovog sina.

Ovo nije prvi put da pojedini pripadnici opozicije bez ikakvih dokaza i argumenata izmišljaju i iznose laži o starijem sinu predsednika Vučića. Danilu su više puta uskraćivali pravo da radi, putuje, gleda utakmice, ima prijatelje... Škoro je napravio i poslednji korak - uskratio je Danilu Vučiću i pravo na život.

Na jezive izjave reagovao je i sam predsednik.

- Nije više dete, ali će uvek biti moj sin. I ne dam i nikada vam neću dati da to učinite bilo čijem detetu u Srbiji - napisao je Vučić, između ostalog, na društvenim mrežama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (12)

Loading
Ivana

08.07.2024 09:05

Veliko poštovanje predsedniku Vučiću na hrabrosti da se suprotstavi na međunarodnoj sceni za interese Srbije.

Maki

08.07.2024 09:08

Пратимо ово обраћање.

Marija

08.07.2024 09:09

Podrška predsedniku Vučiću u naporima da očuva integritet naše zemlje.

Maja

08.07.2024 09:14

Najbitnije samo da situacija na KiM bude bolja!