DESINGERICA NE MOŽE BEZ MAJE NI NA PORODIČNOM ODMORU? Supruga Nevena će odlepiti od BESA kada bude saznala šta je radio iza njenih leđa!

Autor:

Zadruga

13.09.2023

12:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Desingerica otputovao sa suprugom Nevenom na porodični odmor, a poruka koju je poslao starleti Maji Marinković šokirala je sve.

DESINGERICA NE MOŽE BEZ MAJE NI NA PORODIČNOM ODMORU? Supruga Nevena će odlepiti od BESA kada bude saznala šta je radio iza njenih leđa!

Foto: shutterstock, ATAImages, instagram.com/majaamarinkovic

Naša najpoznatija starleta Maja Marinković našla se u žiži skandala sa reperom Desingericom, a sada se pojavila na društvenim mrežama nova provokacija koja će po svemu sudeći upropasti njegov porodičan odmor.

Naime, na Instagram profilu Desingerica je objavio nekoliko storija na kojima je snimio gumu za plivanje, zbog čega se na društvenim mrežama pokrenula lavina komentara da je ovo bila samo poruka upućena Marinkovićevoj. Poznato je da je Maja nedavno odradila operaciju povećanja zadnjice, zbog čega se ne odvaja od gume, te je čak nosi i u restoranima, kako bi mogla da sedi.

 

Zbog toga su mnogi pomislili da je Desingerica poslao Maji poruku da i na porodičnom odmoru sa suprugom Nevenom ne prestaje da misli na nju.

-“Lepa Nena sedi i gleda kako on šalje poruku Maji”, “Supruga će ih zajedno uništiti”, “Ovom će Maja doći glave”, “Maja ne može bez gume, a Desingerica bez Maje”- bili su samo neki od komentara koji su se nizali na društvenim meežama.

Pokušali smo da stupimo u kontakt sa akterima, ali do objavljivanja ove vesti se nisu oglasili.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Vera

13.09.2023 12:23

Hahahaha Lepa Nena dodje kao Lepi Mica 😂😂😂