JANJUŠ SE OPROSTIO, MUK U ELITI: Aneli se rasula na komade, ne prestaje da JECA IZ SVEG GLASA!

Autor:

Zadruga

20.10.2023

08:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Janjušević stavio tačku na priču sa Ahmićevom zbog supruge i ćerke.

JANJUŠ SE OPROSTIO, MUK U ELITI: Aneli se rasula na komade, ne prestaje da JECA IZ SVEG GLASA!

Foto: TV Pink/printscreen

Tokom sinoćne emsije "Gledanje snimaka" Marko Janjušević Janjuš konačno je progovorio o odnosu sa Aneli Ahmić, gde je pred svima odlučio da prizna da je prema njoj poslednjih dana bio jako grub iz razloga što želi da se udalji od nje, jer više ne može da kontroliše svoja osećanja i stupio bi u vezu sa njom, ali taj prizor ne želi da gledaju njegova bivša supruga i ćerka. 

- Rešio sam da budem iskren i priznam kako jeste, nije ona kriva ni za šta već ja. Ne kažem da je sve istina, ali većina jeste. Na početku je to bila zaj*bancija, ali sam posle video da se ona zaljubila i da bi ušla sa mnom u vezu. Budući da ja nisam osoba za vezu u rijalitiju video sam da ako napravimo korak više ja ne bih mogao da funkcionišem. Neko ne zaslužuje da vidi neke stvari na televiziji, odvajam se i zbog mog deteta. Vidim da je sve iskreno sa njene strane, iako ne verujem u baš sve. To je jedini problem koji postoji. Ne možemo da se družimo, to je nemoguće i ja sam danas pop*zdeo baš iz razloga što bih to voleo. Postala mi je i predraga za tako kratko vrme. Razmislio sam i juče i danas i nije to neko zaslužio, hoću da se držim toga, ja nekoga i volim. Hoću da plovim kroz rijaliti da mi bude lakše, a to sa njom ne mogu. Ja sam kriv, prišao sam i zaveo je, ali dragi moji to sam ja i to ne mogu da promenim. Ja sam švaler i ne mogu da se zaljubim. Žao mi je... Ne mogu ja nekoga koga poznajem mesec dana da volim više od nekoga ko mi je napolju. Hvala Bogu nije otišlo predaleko, ali iskreno nisam očekivao takvu njenu povratnu reakciju. Ovo je prava i jedina istina. Nedostajeće mi njihov i moj odnos, ali sve u životu prođe. Želim joj svu sreću i biću uz nju u nekim komentarima - govorio je Janjuš.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Janjuš Elita

- Slažem se sa svim što je rekao i nadam se da će se držati toga i da mi neće prilaziti dok me ne popusti ta vrsta emocija. Neka me pusti da i ja to iz sebe izbacim, pa ćemo možda normalno komunicirati. Ja ću njega ispoštovati, neka on ispoštuje i mene. Najviše me je pogodilo što skače na moja izlaganja i naziva me glumicom. Boli me jer ne očekujem to od njega i uvredim se - dodala je Aneli posle njegovog izlaganja. 

- Danas mi je bilo teško kada je rekla da ja njoj ne želim dobro, a ja joj želim da uspe u svemu - dodao je Janjuš. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Aneli Ahmić Elita

Nakon toga učesnici rijalitija su komentarisali njihov ondos i većina je bila uverena da će se ponovo spojiti i da neće moći da se ignorišu narednih devet meseci, jer su svima očigledne emocije koje su se rodile među njima. 

Aneli je nakon Janjuševog izlaganja završila u pabu gde je prolila reku suza, a njeni cimeri nisu mogli da pronađu prave reči utehe koje bi mogle da je smire. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Aneli Ahmić plače

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
Nino

20.10.2023 09:14

Ljudi, covek je gay!