HITNO OGLAŠAVANJE TRUDNE ALEKS: Stanija i Maja likovale njenom RASKIDU sa Carem, ona im brutalno ODBRUSILA!

Autor:

Zadruga

05.01.2024

17:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pobednica "Zadruge 6" prekinula ćutnju!

HITNO OGLAŠAVANJE TRUDNE ALEKS: Stanija i Maja likovale njenom RASKIDU sa Carem, ona im brutalno ODBRUSILA!

Foto: ST/Dragan Kadić, ATA Images

Stanija Dobrojević, poznata rijaliti zvezda, ušla je u Belu kuću 1. decembra sa ciljem da podeli poklone učesnicima "Elite". Međutim, osim ove geste, Stanija je iskoristila priliku da porazgovara sa Majom Marinković i pruži joj savet u vezi sa njenim ponašanjem. Ovaj susret izazvao je burne reakcije učesnika, a posebno kontroverzu izaziva Stanijino otkriće da se Filip Car i Aleksandra Nikolić više nisu zajedno.

Nakon što je Stanija razgovarala sa Majom i otkrila joj informaciju o raskidu Filipa i Aleksandre, učesnici "Elite" su osudili ovaj potez tvrdeći da je Stanija pokušala da iskoristi Maju i da će ova situacija dodatno zakomplikovati odnose unutar rijalitija.

Nakon ovog događaja, Aleksandra Nikolić se oglasila i iznela svoje mišljenje o celoj situaciji. Njen komentar sigurno će izazvati dodatnu pažnju javnosti i učesnika rijalitija.

Ne zanimaju me ni jedna ni druga - bila je kratka za Pink.rs pobednica "Zadruge 6" Aleksandra Nikolić. 

Republika

Foto: ATA Images, Instagram.com

Maja Marinković i Aleksandra Nikolić

Inače, danas je veliku pažnju privukao komentar Filipa Cara na društvenoj mreži TikTok, u kojem je javno prozvao Maju i njenog oca Takija Marinkovića

I ovaj i njegova ćerka ne skidaju mi se sa leđa, dok sam u "Zadruzi", ni napolju, na Mars da odem oni bi me spominjali - napisao je Car na videu koji je postavio Osman Karić i uz to dodao emotikone koji plaču od smeha. 

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić, printscreen/RTVPink, Instagram.com/filip_car_capo_ck

Maja Marinković, Filip Car i Taki Marinković

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (1)

Loading
Zorka

05.01.2024 21:28

Stanija ni sad, niti ikad je nešto ružno rekla za Aleks. Naprotiv, kada je prošli put delila paketiće izdigla je u momentu kada su je svi ponižavali. Ali neka, šta očekivati od nekoga ko živi od fanova. Nek joj je srećno i zdravo dete i ona.