ISPLIVAO DOKAZ DA MIONA ZAVLAČI ŠA: Jednom rečenicom se ODALA, posle se čudila što je KONAČNO shvatio da je sa njom sve vreme na KLACKALICI!

Autor:

Zadruga

18.06.2024

21:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reper Nenad Aleksić smatra da roditelji mogu da odvoje Jovanovićevu od njega, a ona ni ne planira budućnost sa njim.

ISPLIVAO DOKAZ DA MIONA ZAVLAČI ŠA: Jednom rečenicom se ODALA, posle se čudila što je KONAČNO shvatio da je sa njom sve vreme na KLACKALICI!

Foto: printskrin

U toku poslednje debate u "Eliti", učesnica Miona Jovanović iznela je šokantnu izjavu koja je izazvala burne reakcije među ostalim učesnicima i gledaocima.

Naime, ona je otkrila da ne bi sada rodila dete sa Nenadom Aleksićem Ša, što je izazvalo veliko iznenađenje, ali i bes kod repera, koji je reagovao veoma emotivno.


Miona je iznela ovu intimnu tajnu tokom debate u kojoj su tema razgovora bili porodica i deca.
Republika

Foto: printskrin

Miona Jovanović priznala da sada ne bi rodila dete Ša

Iznenadivši sve prisutne, uključujući i samog Ša, Miona je otvoreno rekla da ne bi sada bila spremna da rodi njegovo dete, što je izazvalo opštu.

- Miona, pričala si da ćeš roditi dete Ša. Kada se pričalo o tvojim roditeljima, ti si rekla da te boli uvo za njegove roditelje. Ja sam dobacio: "Kako ćete na svadbi sa tim roditeljima", a ti si odgovorila: "Ma, kakva svadba". Da si trudna sada, da li bi mu rodila dete - pitao je Đedović.

- Ne bih volela da se desi, ali ne mogu da abortiram. Ne bih imala srca za to. Mislim da bi naš odnos bio bolji ukoliko bi došlo do toga, smirili bi se i on i ja, mislim da bi bili kao Milica i Terza - rekla je Miona.

- Da li misliš da bi tvoji roditelji prihvatili - upitao je Đedović.

- Ni moja baba nije bila za to da moja mama rodi i ostane sa mojim tatom. Ja se pitam u svom životu za sve - odgovorila je Miona.

- Šta me briga za tvoju babu, bre - rekao je Đedović.

- Ja ne bih volela da dođe do toga u nekom narednom periodu od tri godine. Ne bih radila na tome - odgovorila je Miona.

- Ja ne verujem u ovu priču jer je kontradiktorna. Ako kažeš da nisi spremna, kako si bila spremna sa Stanislavom. Ona ako ode u Kragujevac pravo odavde mislim da se više neće pojaviti. Mi smo pričali o detetu, rekla je da ne bi sada. Mislim da će roditelji tu prevagnuti i da će biti njen izgovor. Ja sam siguran u njenu ljubav, ali nama je najlepše kad smo sami u krevetu. Ako ode kod mene siguran sam u sve - rekao je Ša.

Republika

Foto: printskrin

Nenad Aleksić Ša najzad shvatio da je sa Mionom na klackalici

- I da odem kući na dan dva posle deset meseci i budem sa mojima, to znači da sam ja njega zaje*ala - rekla je Miona.

Da, sumnjam da će se vratiti ako ode kod svojih. Ja naravno da sumnjam u njenu ljubav posle svega što je rekla i uradila - rekao je Ša.

- Je l' ti stvarno misliš da te sada voli - upitao je Đedović.

- Evo, šta ti misliš - uzvratio je kontrapiranjem Ša.

- Mislim da te ne voli - rekao je Đedović.

- Ja sam u šoku. Ti sad se*eš, sram te bilo - rekla je Miona.

- Ako krene odavde i prenese stvari u Kragujevac i ode kod roditelja, siguran sam da nećemo biti zajedno - zaključio je Ša.

- On meni ništa ne veruje, on ne veruje u nas, on misli da ću ja otići kući kod mojh. Meni je sada sve jasno, ne znam zašto to misli - čudila se Miona.

Nakon njenog priznanja i burne reakcije Ša dodatno se zakomplikovao odnos između ovo dvoje učesnika, dok su rijaliti fanovi putem društvenih mreža aktivno komentarisali ovaj skandalozan događaj. Ostaje da ispratimo kakve će biti dalje posledice ovog događaja i kako će se odnosi među učesnicima dalje razvijati u danima koji slede.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
dušanka

19.06.2024 05:43

Miona je zlo u svakom pogledu...da niko nema pardona za njena pravdanja...NIKAD PEVAČICE OD NJE...