Određen pritvor manijaku iz Kučeva koji je ubo bivšu partnerku nožem u vrat

Autor: Republika

Hronika

11.04.2019

10:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle saslušanja u Višem javnom tužilaštvu u Požarevcu, Lubiši Pavloviću (55) iz Kučeva Viši sud odredio je pritvor od 30 dana, zbog sumnje da je 9. aprila pokušao ubistvo tridesetsedmogodišnje S.R, sa kojom je do nedavno bio u emotivnoj vezi.

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Ljubiša Pavlović

On se na saslušanju, u prisustvu advokata dodeljenog po službenoj dužnosti, branio ćutanjem. 

Za delo za koje je osumnjičen, sleduje kazna od 5 do 15 godina zatvora. 

Do napada je došlo u pošti u Kučevu, kada je osumnjičeni prišao oštećenoj i više puta je nožem ubo u vrat, leđa i oko. Ona je prebačena u Opštu bolnicu u Požarevcu gde su joj sanirane povrede, a onda i na očnu kliniku u Beograd.

Povrede oka su veoma teške, pa je moguće da ostane bez njega. Prilikom napada, osumnjičeni je oštećenu vređao nazivajući je kurvom i govoreći joj da, ako neće biti njegova, neće biti ničija.

Narednih dana uslediće istraga, u kojoj će biti obavljeno psihijatrijsko veštačenje osumnjičenog i saslušani oštećena i svedoci.

Među njima su dva radnika pošte, veterinar i policajac, koji je savladao napadača i tako sprečio ubistvo. Sa mesta incidenta uzeti su snimci sa nadzornih kamera, kao i nož kojim je počinjen napad.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading