UŽAS U ZAGREBU: Fudbalski trener NAPAO ŽENU i davio je, pa ZAVRŠIO U ZATVORU!

Autor:

Sport

09.03.2024

12:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

JAko ružna vest iz regiona.

UŽAS U ZAGREBU: Fudbalski trener NAPAO ŽENU i davio je, pa ZAVRŠIO U ZATVORU!

Foto: Instagram.com/printscreen

Hrvatski mediji su u subotu preneli vest koja je izazvala šok i negodovanje u Srbiji. Naime, fudbalski trener iz Srbije, čije ime nije objavljeno, osuđen je u Hrvatskoj zbog fizičkog napada na ženu i krađe telefona. Incident se dogodio 2022. godine, a trener je osuđen na osam meseci zatvora.


Prema informacijama koje su preneli hrvatski mediji, fudbalski trener (30) je navodno ušao u stan žene u Zagrebu kako bi pokušao da obnovi njihovu vezu. Međutim, nakon što je žena odbila njegove zahteve, došlo je do fizičkog napada. Trener je uhvatio ženu za vrat, gurnuo je do kreveta u dnevnoj sobi i vređao je, nakon čega joj je istrgao mobilni telefon "Ajfon 12" i pobegao iz stana.


Žena je odmah nakon incidenta prijavila trenera policiji, navodeći da ju je fizički napao i ukrao joj telefon. Ovaj događaj izazvao je uznemirenost javnosti i postao predmet medijske pažnje kako u Hrvatskoj, tako i u Srbiji.


Tokom suđenja, fudbalski trener je navodno izrazio kajanje zbog svojih postupaka.

- Žao mi je zbog svega što se dogodilo - navodno je rekao pred sudom.


Ovaj slučaj je izazvao burne reakcije javnosti i podstakao raspravu o nasilju nad ženama i odgovornosti javnih ličnosti. Ipak, detalji o identitetu trenera i daljim posledicama ovog događaja još uvek nisu javno dostupni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading