FENJERAŠI ODLUČUJU PITANJE ŠAMPIONA SRBIJE! Partizan se uzda u poslednjeplasirane timove Superlige u trci protiv Zvezde!

Autor:

Sport

29.03.2024

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vraćamo se klupskom fudbalu.

FENJERAŠI ODLUČUJU PITANJE ŠAMPIONA SRBIJE! Partizan se uzda u poslednjeplasirane timove Superlige u trci protiv Zvezde!

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde i Partizana sutra nastavljaju sa bitkama za šampionski tron Superlige srbije. Crveno-beli idu u Ivanjicu na gostovanje Javoru od 16 časova, dok će dva i po sata kasnije crno-beli dočekati Spartak u Humskoj.

Trenutna situacija na tabeli kaže da Zvezde ima četiri boda više u odnosu na večitog rivala, a ono što dodatno može da raduje delije jeste raspored do kraja prvenstva.

Naime, poslednje kolo domaćeg šampionata pre plej-ofa na programu je 14. aprila, a zaključno sa tom utakmicom, večiti će odigrati još četiri do kraja prvenstva. Nakon što se završe sutrašnji mečevi, imaćemo nešto precizniju sliku o tome ko će da podigne šampionski pehar ove godine. 

Republika

Foto: Starsport

Crvena zvezda - Partizan

Ono što je interesantno jeste da će Zvezda do kraja regularnog dela prvenstva igrati sa četiri od pet timova koji se nalaze na dnu same tabele. Rivali ekipi Vladana Milojevića biće: Javor, IMT, Radnik i Železničar, te će crveno-beli tako jedino ostati uskraćeni meča sa niškim Radničkim koji na 14. poziciji deli Pančevce i Novobeograđane, ali su i nad njima slavili pre samo dva kola.

Sa druge strane, Partizan ima mnogo teži raspored. Duljajeva četa će morati da odmeri snage sa Spartakom, Voždovcem, Novim Pazarom i Čukaričkim - nimalo lakim protivnicima koji se nalaze negde u sredini tabele. Nakon toga sledi plej of, a ukoliko situacija ostane ista kao i sada - gledaćemo večiti derbi odmah na Marakani, s obzirom na to da prvoplasirani dočekuje drugoplasiranog u 31. kolu na domaćem terenu.

Standings provided by Sofascore

Koliko "fenjeraši" mogu da pomognu "parnom valjku" ostaje da vidimo, ali ono što je sigurno jeste da poraz od Napretka i remi sa Mladosti nisu smeli da se dese u ovakvom trenutku crno-belima.

Ovako izgleda kompletan raspored mečeva Zvezde i Partizana do kraja sezone:

27. kolo

Javor - Crvena zvezda (30. mart)

Partizan - Spartak (30. mart)

28. kolo

Crvena zvezda - IMT (3. april)

Voždovac - Partizan (3. april)

29. kolo

Radnik - Crvena zvezda (7. april)

Partizan - Novi Pazar (7. april)

30. kolo

Crvena zvezda - Železničar (14. april)

Čukarički - Partizan (14. april)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading