NAVIJAČI SU ODUŠEVLJENI! Vraća se Luka Vildoza!

Autor:

Sport

21.03.2024

11:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Argentinski košarkaš ponovo na parketu.

NAVIJAČI SU ODUŠEVLJENI! Vraća se Luka Vildoza!

Foto: www.profimedia.rs

Posle mesec dana pauze zbog povrede kolena, košarkaš Panatinaikosa Luka Vildoza je konačno spreman da se vrati na teren za meč 31. kola Evrolige protiv Barselone.

Argentinac je bio van terena od sredine februara zbog povrede koju je zadobio uoči završnog turnira Kupa Grčke. Danas će odraditi trening sa ekipom u Atini, a sutra će biti deo tima koji će se suprotstaviti španskom gigantu.

Utakmica između Panatinaikosa i Barse biće odigrana u petak od 20.15 časova u Atini. Katalonci se trenutno nalaze na drugom mestu tabele Evrolige sa 20 pobeda i 10 poraza, dok su atinski "zeleni" na trećoj poziciji sa skorom od 19 pobeda i 11 poraza.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Luka Vildoza

Četa Ergina Atamana je prethodne večeri slavila protiv Crvene zvezde u Areni, a delije su aplauzom dočekale svog nekadašnjeg ljubimca, koji je pre odlaska u PAO nastupao za tim s Malog Kalemegdana.

Iako nije igrao zbog povrede, Vildoza je ispraćen ovacijama zvezdaša:

- Biće mi čudno da gledam meč, posebno zato što nisam došao u Beograd. Želeo sam da budem tu i da opet vidim navijače koji su me maksimalno podržavali protekle sezone, što je zaista bilo neverovatno. Naravno, sad podržavam svoj klub, ali ljubav koju osećam prema Zvezdi je uvek prisutna - istakao je argentinski košarkaš prilikom gostovanja u Areni.

Podsetimo, Panatinaikos je do pobede vodio tandem Mitoglu-Lesor, koji je zajedno postigao 37 poena. Grk je ubacio 18, a bivši igrač Partizana 19 poena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading