EKSKLUZIVNO ZA REPUBLIKU! Miško Ražnatović OTKRIO da li Srbija mora da DRHTI zbog povrede Petruševa!

Autor:

Sport

22.03.2024

11:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski reprezentativac doživeo peh u duelu sa Asvelom.

EKSKLUZIVNO ZA REPUBLIKU! Miško Ražnatović OTKRIO da li Srbija mora da DRHTI zbog povrede Petruševa!

Foto: Profimedia

Filip Petrušev

Košarkaši Olimpijakosa savladali su Asvel sa 84:60 u 31. kolu Evrolige, a mnogi su se zabrinuli zbog Filipa Petruševa koji je napustio teren zbog povrede.

Srebrni reprezentativac iz Manile je morao da napusti trener zbog povrede koja je u prvi mah delovala mnogo ozbiljnije.

Navijače Srbije zabrinulo je zdravstveno stanje krilnog asa tima iz Pireja, budući da se radi o standardnom članu u timu Svetislava Pešića.

Republika

Foto: Starsport

Miško Ražnatović

Tim povodom za "Republiku" je govorio agent Petruševa, Miodrag Miško Ražnatović, koji je otkrio zdravstveno stanje srpskog košarkaša:

- Ništa značajno. Filip ima bol u kolenu i malu povredu. Znaće se sve uskoro, ali ništa ozbiljno izgleda - rekao je Ražnatović za naš portal.

Dakle, Petrušev će ipak morati da napravi pauzu, a to je dobra vest za navijače Partizana, jer neće biti na raspolaganju treneru Jorgosu Barcokasu, za meč sa Obradovićevim timom sledeće sedmice.

Olimpijakos je trenutno šest tim Evrolige sa učinkom od 19 pobeda i 12 poraza.

U narednom kolu, 28. marta, Pirejci dolaze u Beograd na noge "parnom valjku", kome od te utakmica zavisi plasman u plej-in najelitnijeg evropskog klupskog takmičenja.

Podsetimo, Filip Petrušev rođen je 2000. godine. Karijeru je počeo u Megi, odakle je prešao u Efes iz Istanbula, pa Crvenu zvezdu. Dobrim partijama na Malom Kalemegdanu izborio se za NBA ugovor, pa je potpisao za Filadelfiju. Nakratko je bio član Sakramento Kingsa, da bi se potom vratio u Evropu i stavio paraf na vernost crveno-belima iz Pireja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading