SFEROPULOS OTKRIO ONO ŠTO ZANIMA SVE DELIJE! Evo kada će Tompkins ZAIGRATI za Zvezdu!

Autor:

Sport

23.03.2024

10:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli ubedljivo savladali Virtus iz Bolonje u 31. kolu Evrolige.

SFEROPULOS OTKRIO ONO ŠTO ZANIMA SVE DELIJE! Evo kada će Tompkins ZAIGRATI za Zvezdu!

Foto: Starsport

U poslednje vreme, Košarkaški klub Crvena zvezda se suočavao sa rezultatskom krizom, ali su niz od šest uzastopnih poraza uspeli da prekinu ubedljivom pobedom nad Virtusom u Beogradu 94:79.

Ovaj trijumf je imao veliki uticaj na samopouzdanje izabranika Janisa Sferopulosa, što je važan korak napred za crveno-bele, u nastavku sezone i borbi pred start plej-ofa AdmiralBet ABA lige.

Pre meča sa italijanskim gigantom, publika u Areni je imala priliku da pozdravi Jaga dos Santosa. Brazilac, koji je nedavno operisan, izašao je na parket i oduševio Zvezdine navijače. Njegovo prisustvo je dodatno podiglo atmosferu i motivisalo igrače da pruže svoj maksimum na terenu.

Republika

Foto: Starsport

Jago dos Santos na utakmici Zvezda - Virtus

Svi se pitaju kada će Zvezdini povređeni igrači biti spremni za povratak na teren, kao i kada će poslednje pojačanje, Trej Tompkins, debitovati u crveno-belom dresu.

- On trenutno trenira individualno i u poslednjoj je fazi oporavka. Za nedelju, dve ili tri će se vratiti i tada će moći da igra pet na pet na treninzima. Tek posle toga ću moći da ga koristim na mečevima. Pronaći ću način kako da mu dam ritam na utakmicama, kao i za sve ostale igrače - rekao je grčki stručnjak.

Foto: Starsport

Jago slavi sa igračima Zvezde

Osvrnuo se Grk potom na pehove u proteklom periodu:

- Imali smo mnogo problema i još uvek ih imamo, ali nismo prestajali sa borbom. Nismo bili nagrađeni u proteklom periodu, ali je zato pobeda nad Virtusom došla kao melem na poraze kojih je bilo dosta. Od srca čestitam ekipi na svemu što je prikazala na parketu. Svi do jednog su dali sve od sebe da stignemo do pobede. Pokazali smo i karakter. Nismo klonuli duhom kada je Virtus nadoknadio dvocifreni minus, naprotiv. Odgovorili smo još jačom igrom u oba smera. Hvala navijačima na podršci – istakao je Grk, pa dodao:

Foto: Starsport

Janis Sferopulos

– Pobeda je izuzetno važna u psihološkom smislu. Uspeli smo da pobedimo sami sebe, pokazali smo sami sebi da možemo mnogo više i bolje. Trijumf nad Virtusom mnogo će nam značiti u završnici sezone, kako u Evroligi, tako i u AdmiralBet ABA ligi koja je prioritet.

Na pitanje da izdvoji nekog od aktera iz svog tima, odgovorio je:

- Ne volim da izdvajam igrače jer je košarka timska igra. Ipak, Teo je odigrao jednu od najboljih partija u sezoni, Bolomboj je bio na standarnom visokom niovu. Sada se videlo koliko nam je nedostajao Teodosić. Naglasio bih i sjajnu rolu Nedovića, koji je odigrao najbolju defanzivnu partiju u sezoni. Ponovo se vraćam na početak, ovo je pobeda ekipe, a ne pojedinaca - zaključio je Janis Sferopulos.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading