NOLE SE SLIKAO SA ZVEZDOM "ONLI FANSA"! Evo u kakvoj je vezi sa Đokovićem! Na njoj sve PUCA!

Autor:

Sport

28.03.2024

14:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zanimljiva fotografija sa društvenih mreža.

NOLE SE SLIKAO SA ZVEZDOM "ONLI FANSA"! Evo u kakvoj je vezi sa Đokovićem! Na njoj sve PUCA!

Foto: www.profimedia.rs

Najveći teniser svih vremena, Novak Đoković, ovih dana je u žiži javnosti zbog završetka saradnje sa hrvatskim stručnjakom, i dugogodišnjim prijateljem, Goranom Ivaniševićem

Ipak, nije samo prekid poslovnog odnosa razlog pominjanja Noletovog imena u Beogradu ovih dana. Naime, nedavno je Tamara Bojanić, "Onli fans" zvezda, a nekada velika teniska nada Crne Gore, okašila fotografiju sa najboljim srpskim sportistom na svoj "Instagram" profil. 

 

 

U opisu slike, stavila je "moj komšija je bolji od tvog", čime je naglasila da ona i Novak žive prilično blizu za vreme boravka našeg asa u prestonici. 

Radi se o devojci rođenoj 1999. godine, kojoj je najbolji plasman na WTA listi bio 1021. mesto, do kog je došla 2015. godine.

 

 


Ona je do 16. godine upisala 33 meča i 15 pobeda na WTA turnirima, ali potencijal nikada do kraja nije ispunila. Karijeru je završila već 2015. i posvetila se drugim stvarima. Iako se očekivalo da će tenis da je proslavi, ona je postala popularna po plasiranju eksplicitnog sadržaja na OnlyFansu, poznatoj stranici za odrasle.

 

 

 

 

Uprkos tome što sadržaj ne naplaćuje mnogo, pošto mesečna pretplata iznosi 9,99 dolara, postala je popularna i na ovaj način je došla do velikog novca.

Osim na ovoj, aktivna je i na drugim platformama i društvenim mrežama, gde voli da se hvali bogatstvom i takođe da objavljuje provokativan sadržaj.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading