RAFA ŠOKIRAO CEO SVET! Ove REČI od Nadala niko nije OČEKIVAO!

Autor:

Sport

21.03.2024

12:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Kralj šljake" još čeka da se vrati na teren.

RAFA ŠOKIRAO CEO SVET! Ove REČI od Nadala niko nije OČEKIVAO!

Foto: Tanjug/AP

Nadal posle eliminacije od Mekdonalda

Španski teniser Rafael Nadal nikako da se vrati u staru formu, a poslednji turnir na kojem je zaigrao bio je Brizbejn u januaru.

Tamo je, međutim, zaustavljen posle dve pobede, da bi nakon eliminacije i bola zbog kojeg je predao meč, bio prinuđen da otkaže učešće na potonjem Australijan open

Nedavno je bio deo egzibicije sa zemljakom Karlosom Alkarazom u Las Vegasu, ali je i po njegovom zavšretku odlučio da ne učestvuje na Mastersima u Indijan Velsu i Majamiju.

Sada je Rafa još više zabrinuo navijače, izjavom da ne zna kada će ga fanovi ponovo gledati na terenu, a pred start sezone na šljaci, koja važi za njegovu omiljenu podlogu, nije siguran da će zaigrati.

Foto: Tanjug/AP

 

- Prvi cilj je da pokušam da se takmičim i idem iz dana u dan. Daću sve od sebe da pokušam da počnem sezonu na šljaci, što je moj cilj, radim na tome i trudim se, ali od sada šta može da se desi... Ne usuđujem se više da kažem bilo šta jer je u poslednje vreme teško da ja dam prognoze. Nažalost, tako je - rekao je Nadal i nastavio:

- Nije bitno da li sam optimista ili ne, ja sam realan. Prošlo je godinu i po ili dve otkako je nemoguće da se takmičim, zbog čega je prvi cilj je da pokušam da se takmičim i idem iz dana u dan.

Zbog ogromne pauze koju je napravio posle operacije i neigranjem prouzrokovanim povredama, Rafael Nadal je trenutno tek na 647. mestu ATP liste.

Podsetimo, prvog avgusta 2008. godine, "kralj šljake" je zauzimao prvu poziciju najboljih tenisera sveta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading