PATETIČNI TRAMP! Republikanski kandidat pribegao očajničkom potezu da se spasi finansijske krize (VIDEO)

Autor:

Svet

27.03.2024

12:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najava prodaje dolazi usled Trampove finansijske krize dok se bori protiv četiri krivične optužnice zajedno sa nizom građanskih optužbi.

PATETIČNI TRAMP! Republikanski kandidat pribegao očajničkom potezu da se spasi finansijske krize (VIDEO)

Foto: X/Molly Ploofkins™/Printscreen

Bivši predsednik SAD i republikanski kandidat na predstojećim predsedničkim izborima, Donald Tramp, prodaje verziju Bibilije "Neka Bog blagoslovi Ameriku", dok se suočava s finansijskom krizom.

Tramp je u utorak na svojoj platformi "TruthSocial" pozvao pristalice da kupe ovu verziju Bibilije, budući da bivši predsednik na svaki miting na binu izlazi uz pesmu "Neka Bog blagoslovi Ameriku", kantri pevača Lija Grinvuda, javlja AP.

- Srećna Sveta nedelja! Naterajmo Ameriku da se ponovo moli. Dok idemo ka Velikom petka i Uskrsu, ohrabrujem vas da nabavite primerak "Neka Bog blagoslovi Ameriku" - napisao je Tramp, usmeravajući svoje pristalice na veb stranicu na kojoj se knjiga prodaje za 59,99 dolara.

Kako navodi AP, najava prodaje dolazi usled Trampove finansijske krize dok se bori protiv četiri krivične optužnice zajedno sa nizom građanskih optužbi.

Apelacioni sud u Njujorku je u ponedeljak pristao da odloži naplatu više od 454 miliona dolara koje duguje bivši predsednik nakon presude o građanskoj prevari, ako uloži 175 miliona dolara u roku od 10 dana.

Podsetimo, Tramp je saopštio da će poštovati odluku Apelacionog suda u Njujorku koji mu je dao 10 dana da plati 175 miliona dolara za žalbu na presudu za prevaru, čime je suma koju treba da plati smanjena sa 464 miliona dolara.

- Mi ćemo se pridržavati odluke Apelacionog suda i uplatićemo sumu koja je određena - napisao je Tramp na svojoj društvenoj mreži "Truth Social".

Prošlog meseca, sudija Artur Engoron, presudio je da su Tramp i njegova kompanija nezakonito preuveličavali vrednost svog bogatstva i manipulisali vrednošću imovine kako bi dobili povoljne kredite od banaka i povoljne uslove od osiguravajućih kompanija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading