POLICIJA U KUĆI NESTALE MALE DANKE! Porodičnom domu nemoguće prići!

Autor:

Vesti

26.03.2024

21:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pre više od četiri sata nestala je Danka Ilić (2) u borskom naselju Banjsko polje. Traže je policajci, vatrogasci, komunalna policija, više od 300 meštana, dovedeni su psi tragači, podignut dron, ali dete nije pronađeno.

POLICIJA U KUĆI NESTALE MALE DANKE! Porodičnom domu nemoguće prići!

Foto: Privatna arhiva

Policija je u kući roditelja male Danke Ilić koja je nestala danas oko 13.45.

Kući je, kako saznajemo, nemogući prići.

Novinarske ekipe se nalaze na oko 300 metara od porodičnog doma Ilića, i nije im omoguće prilazak. KUća se nalazi u brdu i okružena je đumom, od koje se jedva i vidi.

Pre više od četiri sata nestala je Danka Ilić (2) u borskom naselju Banjsko polje. Traže je policajci, vatrogasci, komunalna policija, više od 300 meštana, dovedeni su psi tragači, podignut dron, ali dete nije pronađeno. U Banjsko polje sad stiže i Žandarmerija, dok policajci mole građane, koji su bili uključeni u potragu da se povuku, jer ometaju pse tragače, kao i akciju policije.

Prilaz mestu policija je blokirala, ne samo Banjskom polju, već i Brestovačkoj banji na čijoj se opštini ovo mesto nalazi. Kolone vozila su na ulasku u grad..

Inače, majka je sa Dankom i sinom bila u tom naselju, a onda je sinu dala vodu da pije i dok se okrenula, Danke nije bilo. Odmah je krenula potraga, najpre porodice, onda nadležnih kojima su se priključili i meštani.

Danka na sebi ima ljubičaste pantalone, maslinastozelenu jaknu, I vezanu kosu u rep.

Društvene mreže Bora su preplavljene apelima roditelja da ko je vidi pozove policiju ili broj 0652816041.

Policija i gradonačelnik Bora, Aleksandar Milikić zahvalili su Boranima na angažovanju i rekao da će večeras i tokom cele noći na terenu biti nadležne policijske i spasilačke ekipe.

-  Dronovi su ceo dan sa termovizijskom kamerom pretraživali teren, sada očekujemo tri profesionalna psa Gorske službe spasavanja da pristignu, a stižu još tri drona sa termovizijskom kamerom. Teren će se pretraživati čitavu noć. Verujem da ćemo noćas naći našu malu sugrađanku. Ujutru ćemo doći ako treba, napravićemo organizaciju, tu je i načelnik policije koji rukovodi akcijom. Imamo problem sada, ljudi dolaze sa svojim privatnim psima, ima nas mnogo sada, spasilački psi ne mogu miris da osete. Apelujem da se sklonimo. Danas je ovde bilo skoro 400-500 naših sugrađana. Hvala vam na tom - rekao je Milikić.

Zbog nestanka male Danke u Srbiji je prvi put aktiviran sistem Pronađi me.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading