Kusturica i Gipsy Kings - nova saradnja na pomolu? Šta se krije iza kulisa beogradskog koncerta proslavljenog benda

Autor:

Zabava

18.04.2024

15:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reyes je nedavno izneo iznenađujuću želju – da upozna legendarnog Emira Kusturicu!

Kusturica i Gipsy Kings - nova saradnja na pomolu? Šta se krije iza kulisa beogradskog koncerta proslavljenog benda

Foto: Totalisimo

Beograd je na nogama! Gipsy Kings, ikonični bend koji osvaja srca širom sveta svojim vrelim ritmovima i zaraznim melodijama, predvođeni Andreom Reyesom, stiže na Plato Geozavoda u Beogradu na vodi 19. maja, ali to nije sve što je podiglo veliku prašinu među fanovima.

Republika

Foto: Totalisimo

 

Naime, Reyes je nedavno izneo iznenađujuću želju – da upozna legendarnog Emira Kusturicu! U ekskluzivnoj izjavi Reyes je rekao: "Voleo bih da upoznam Emira Kusturicu, renomiranog srpskog filmskog reditelja čiji filmski rad odražava bogatu istoriju i kulturnu raznolikost balkanskog regiona."

Ono što čini ovu želju toliko intrigantnom leži upravo u stvaralaštvu ova dva umetnička genija. Poznato je da su u muziku Gipsy Kings-a duboko ukorenjeni romska kultura i život, kao uostalom i u Kusturičin opus i filmska remek-dela kao što su "Dom za vešanje" i "Crna mačka, beli mačor“. Zato se postavlja pitanje da li ova neočekivana želja znači da je nova saradnja na pomolu? Hoće li se bend i filmski vizionar udružiti na nekom projektu?

Republika

Foto: Totalisimo

 

Dok se spekuliše o tome šta bi moglo biti u planu, jedno je sigurno - predstojeći koncert će biti prilika za još jedno putovanje kroz bogatu muzičku baštinu sastava koji je svojim prepoznatljivim hitovima osvojio čitav svet. A ko zna, možda se na bini pojavi i Kusturica kao specijalni gost! Ostaje nam samo da sačekamo i vidimo šta nam donosi ova intrigantna kombinacija.

Ulaznice za predstojeći spektakl i dalje možete nabaviti putem sajta efinity.rs, besplatne aplikacije efinity, na blagajnama Štark Arene i Doma omladine Beograda, kao i u TC Rajićeva (I sprat) i na više od 1000 Moj kiosk objekata širom zemlje. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading