MARKO MILJKOVIĆ PROGOVORIO O ENI POPOV!

Autor:

Zadruga

10.11.2017

15:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rijaliti igraču Marku Miljkoviću "Zadruga" nije prvi rijaliti program u kojem učestvuje. On je bio i u prvoj sezoni "Velikog Brata", gde je bio upamćen po vezi sa Enom Popov. Nakon kraha njihove ljubavi, Marko svoju bivšu devojku nije komentarisao, sve do sada, kada je drugim zadrugarima hteo da da savet kako to treba da se postave prema svojim lepšim polovinama u rijalitiju.

RepublikaFoto: instagram.com/marko.miljkovic
Marko Miljković

- Sutra da se smuvaš i sa njom, i sa nekom drugom, trećom... Ne smete da dajete da vašu vezu, konekciju bilo ko osuđuje, ne osuđuje... U startu to mora da se seče. Ja mislim da je to greška i Slobe i tebe i Teodore... - rekao je Marko Anđelu. - I to je osuđeno na propast. Ja nikome nisam dozvolio da mi se umeša u vezu, pogotovo ne u rijalitiju, a imao sam dve veze u rijalitiju.

Posle toga je usledilo potpitanje Ane Korać.

 

 

- Sa Enom, je l'? - pitala je starleta mislivši na Enu Popov, sa kojom je Miljković bio davne 2006. godine.

- Da. Imao sam dve. Nikad nikome nisam dozvolio reč da kaže za mene i moj odnos sa njima... To se u startu saseče - objasnio je Miljković.

Šta su još pričali, pogledajte u nastavku:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading