KIJA DOŽIVELA SLOM ŽIVACA: Ja sam kriva jer se on k*rva!

Autor:

Zadruga

09.03.2018

18:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svađa Kije Kockar i njenog supruga Slobe Radanovića u "Zadruzi" postale su već ritual na koji su se mnogi navikli. Njih dvoje su i danas započeli svađu koja je bila burnija nego inače i završila Kijinim suzama koje nije mogla satima da zaustavi.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Optužen da je bio papučar... Sloba Radanović

Sve je započelo od igre suđenja u kojoj je Luna tužila Kiju jer je čula priče da Kockareva govori kako Sloba radi blogerki ono što nije smeo u braku sa Kristinom. Kija je tvrdila da Sloba nije bio takav prema njoj u braku. 

Međutim, kako je Kristinu sve ovo pogdilo, otišla je u izolaciju i počela da plače pa ju je Ana Korać tešila:

- On se pi*a po svemu, priča "Da je bilo dobro, trajalo bi". Muka mi je više od toga. Pere se tako što se se*e po meni. Svi non stop znaju sve bolje od mene. Ne kažem da je sve bilo savršeno ali on se pere sad tako što se*e po meni. Ova budala, Džehva stalno potencira kako sam ja kriva za sve. Treba da ustane i da bude čovek. Njemu odgovara da mene drugi napadaju. Što nije ustao i rekao "Nije ona žena kriva, ja sam uprskao što sam je varao". Svi gledaju tako da je žena kriva za sve. Ja sad treba da budem mutava kako me ne bi napadali svi. Vidim kako me je voleo. On se ku*vao, a ja sam kriva za to. Pi*a po meni non stop i po svemu što smo imali. Ne mora da me brani, ali ne mora da pi*a, ne mora ništa da kaže. Zato znam da nije shvatio šta je uradio, i koliko me je povredio. Bog će mu suditi za sve što mi je uradio, kako ga nije sramota - vikala je Kija kroz suze.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Kija Kockar

- Samo se isključi, pričaj o putovanjima, o tome gde si bila, koja si mesta posetila. Ne možeš ovde da rešavaš bračne probleme, šta je sa tobom? Ne napada te on, nego Mića, Saška i Džehva - tešili su je Ana i Miki koji im se preidružio.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (9)

Loading
Miloš

09.03.2018 21:18

U Srbijij se to kaže; da je jaljalo to bi trajalo. Ti si kriva samo zato jšto si se tikurv... u vezi, a to si želela vešto da opereš u Zadruzi i prebaciš svu krivicu na Slobu.Ženo dozovi se pameti. Niti si toliko inteligentna , tako da ne prodaji lažni moral, jer si provaljeni. Vrtiš priču u krug i ništa ne kažeš...Manipulišeć i lažeš, dosadilo je svima u Zadruzi da slujšaju tvoje laži. Sem toga, koja si ti žena bila, zašto se nisi zapitala zašto je to tako.nego ti je odgovarao, da bi mnogo gore stvari radila tajno,Nema razlike izmedju javne i tajne prevare.Ne izigraaj povredjenu ženu, jer ti si zlo.Ne može te oprti niDunav ni Sava.

Odgovori 8 14
Vesna

10.03.2018 08:25

@Miloš - On nije u stanju dostojanstveno da izadje iz svog braka!!! "NJEMU nije valjalo " je opravdanje za ponasanje prema zeni . Da ima muskosti seo bi rekao sta ima i NE BI SE ZENIO!!!!

Odgovori 11 1
Dima

10.03.2018 15:34

@Vesna - On je pravi mačo mušlkarac.nema žene koja ga ne bi poželela u svojoj blizini.Čoek je vrh.Izuzetan pevač.iskren,čestit.Ni jednu brljotinuu svom životu do sada nema.Ima sve manire norvalnog ponašanja.Ona je ovozemaljksko zlo.Umislilaje da je neko.Iskompleksirnai isfrustrirana osoba.On je jednostavno ne voli, njenom zaslugom.Njihova veza je bila vrlo loša.Ona je radila šta je htela ,vrlo je dominantna ,bezobrazna, slobodnog ponašanja i ne preza ni od čega.Jednostano oni nisu jedno za drugo.On voli Lunu i priči kraj.Ona neka ide utabanim stazama kojima je hodalai do sada.S njim nije bila intimna dve godine,živeli su kao cimeri u istom stanu, ali je to nije sprečavala da ga vara tajno.Medjutim,istina kao voda uvek pronadje svoj put.Još mnogo što šta će se otkriti do kraja rijalitija.Sloba do pobede, svi, svi smo uz njega.. ..napred careeeeeeeeeeeee....

Mika

09.03.2018 22:40

Kija treba da ga zaboravi. Ne treba joj ovakav covek.

Odgovori 12 1