Andrijana Radonjić izazvala SUDAR u kome je umalo UBILA BRATA I SEBE!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Andrijana Radonjić pred sam ulazak u rijaliti "Zadruga" izazvala je tešku saobraćajku u Požegi u kojoj su umalo izginuli ona i njen mlađi brat.

 

? #zadruga #zadrugartv

A post shared by AndriJana Radonjic (@andrijana_official) on Apr 15, 2018 at 4:34am PDT

Pinkova zvezda ne želi da se seća ovog događaja i nerado priča o tome jer je po izlasku iz rijalitija očekuje krivična prijava zbog udesa koji je izazvala.

- Bio je to prvi put da je Andrijana sela za volan, a da sa njom nije bio njen otac Dušan, koji je nikada nije puštao da vozi sama. Auto je bio tek kupljen, star svega tri meseca. Ona je iskoristila priliku kada joj otac nije bio kod kuće, pa je zajedno sa mlađim bratom sela da se provoza. Nesreća se desila nedaleko od njihove kuće. Bilo je užasno - kaže naš izvor koji dalje navodi da je udes bio užasan i da su se svi čudili kako su preživeli takav prasak bez ogrebotine.

Dušan: Ona sada ne sme da sedne za volan, čak i kada sam ja tu. Sam bog je sačuvao moju decu da ne izginu toga dana

- Kola su bila smrskana, ali, na sreću, Andrijani i bratu se nije desilo, ništa osim što su bili prilično ugruvani i istraumirani. Ona je vrištala u slupanim kolima, kao i dečak koji je bio unezveren zbog nesreće. Sam bog ih je čuvao, jer kad bi ste videli kako izgledaju kola u kojima se desila nesreća, pomislili biste da su izginuli svi koji su u njima bili - kaže naš izvor.

 

Ponos naš!!! ❤️

A post shared by AndriJana Radonjic (@andrijana_official) on Mar 13, 2018 at 6:34am PDT

Da je Andrijana doživela težak udes, potvrdio je i njen otac pre ulaska u rijaliti "Zadruga".

- Nismo ranije pričali o tome, ali Andrijana je samo jedan dan pred prvi ulazak u "Zadrugu" doživela težu saobraćajnu nesreću vozeći svoj auto, koji je samo par meseci ranije kupila! Bio je to prvi put da sam joj dozvolio da bez mene kao suvozača bilo gde ode. Ona sada ima traume od vožnje kola. Ne sme da sedne za volan, čak i kada sam ja tu. Sam bog je sačuvao moju decu da ne izginu toga dana - rekao je otac pevačice, koji joj se nakon šest meseci trajanja rijalitija pridružio u istom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading