Posle svađe sa Slobom zadrugar rekao: "Ovo sa Lunom ti je najgori potez"

Autor:

Zadruga

24.05.2018

09:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sloba Radanović ovih dana razmenjuje mišljenja sa mnogim ukućanima na temu - žena ili ljubavnica?. Tako je jedan od njih posavetovao mladog pevača da se ne zanosi i da sa Kijom izađe na velika vrata kada se farsa završi.

RepublikaFoto: printscreen/youtube.com
Sloba Radanović ne zna koga pre da sluša

Lepi Mića je pevaču rekao kako nikada loše i uvredljivo nije mislio kada se svađao sa njim.

S obzirom na to da je noćas u toku pitanja gledalaca Sloba vikao na Lunu, ona plakala, pa se posvađala sa njegovom ženom Kristinom, upravo je ovaj ljubavni trougao bio tema Slobinog i Mićinog razgovora u sobi.

- Ja sam te samo napadao zbog braka. Ovako ništa više. Pokušao sam da ti objasnim, da ti dokažem. Sve će ovo proći. Ja ti kažem, izađi odavde sa Kijom. Kada izađete, biće neki ručak... Može dalje, ne može... Bez uvreda, budalaština... - pričao je Mića Slobi.

- Ovo sa Lunom ti je najgori potez! Pogotovu sada u karijeri! Šta će to tebi? Pala je sto puta na ispitu! - dodao je Mića.

Takođe, noćas je Kija razgovarala dugo sa Slobom, a tom prilikom rekla mu je kako je srce boli kada muža vidi sa devojkom, da je Sloba deo njene porodice i da samo on zna koliko su lepe trenutke imali u svom braku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Djordje

24.05.2018 11:39

Lepi Mica mu lepo objasnio. Ako Sloba hoce shvatice i izaci ce na velika vrata. Ako ne shvati sakrice se u misju rupu.

Odgovori 22 3
Ila

24.05.2018 13:02

Mićatoradi od strarta pokušava da Slobuvrati upropalu rošlost, gdega jej žena varla i to ne sa jednm uškarcem.Tu je bilo obostranih prevara, loši medjuljudski odnosi, nikakav brak, samoizbledelivenčanilist, koji ničemunijeslužio.Slob ludo voli Lunu ,ali je mnogo povredjen,pati i kipti od besa zbog nje.

Odgovori 5 17
Diona Jeftić

25.05.2018 06:21

Milan novinar, lepi Mića, bacaju rovce, navodno da seAni svidja Sloba. Ana je u dogovoru sa njima, i Kristinom da zavrt priču i dokrajče Lunu. Ana silikonka koja se bavi "lepim" poslom u BGD. Prozivaju Macu, ispade Maca savetica za ove dve kurade.

Sima

09.06.2018 06:20

Sloba nije budala. Sloba jesuper ladić, jednostavnoonisu se našli O ludo voli Lunu i nikada jeruku pustiti neće.To štose svadjaju to je Lunina nsigurnost daganeizgubi, lumobora i sveo no štose desilo. Ali , će u sigurn oprostiti. Njihova ljubav je najjača.Onisu jedno za drugo.Onamlada,nogo toga treada nauči, onje taj koji će voditi glavnureči i usmeravati je .Onajevrlo iskrena i dobradevojka. Slobo ostavi ovu kuraduKristinu i razvedi se pod hitno. Zar ćeš preći preko svih njenih prevara,čak i onih za koje znaš u ABU ABIJU. jšvaleracije sa pilotima, Oženjenog pilotasa kimje živela godinu dana je ucenjivala, On je prijavio Kompanii u kojoj jeradila a oni policiji.Stavljena je nacrnulistu i nikada više ne može raditi kao stjuardesa.... Ološ je...