Evo koje pesme će zadrugari pevati na ZADRUGOVIZIJI 4 i sa kim!

Autor:

Zadruga

06.06.2018

18:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uzbuđenje u Beloj kući raste, a naročito posle konačnog donošenja odluke o tome kako će se zadrugari predstaviti na Zadrugoviziji 4.

Foto: printscreen/youtube.com
Zadrugari

Spekulisalo se o tome da će ovoga puta svi takmičari zasigurno napraviti šou, a Veliki šefim je povodom toga poslao pismo.

Dragi zadrugari, vreme je da čujemo kako ste se podelili i ko će sa kim pevati na Zadrugoviziji - pisalo je u pismu Velikog šefa.

Takmičari su istog trenutka morali da se izjasne o tome, a Maca Diskrecija se među prvima ogradila da će nastupati sama.

Maca Diskrecija odlučila je da sama zapeva pesmu Donne Ares - Idi moja vilo, Bora Santana i Bane Čolak će zajedno nastupati na sceni kao spoj di džeja i harmonikaša, Sanja Stanković će sa Jovanom Tomić Matorom pevati pesmu Ane Nikolić - Romale romali. Milan Milošević će nastupati sa Marijom Anom Smiljanić, a Radosav Žuti će zapevati uz numeru grupe Gru - I dalje me žele. Kristina Kockar će ovoga puta pevati pesmu Severine - Dobrodošao u klub, ali sa Anom Korać. 

Šta je Slobodan Radanović odlučio i na kakvim su pozicijama bili ostali zadrugari pogledajte u nastavku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading