Kija ucenjivala oženjenog pilota za pare!

Autor: I. Tubin - D. Lukić

Zadruga

09.06.2018

05:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još uvek zakonita supruga Slobodana Radanovića Kristina Kockar u rijaliti "Zadruga" je ušla nakon što ju je pevač prevario sa blogerkom Lunom Đogani. Međutim, kako izvor blizak Kockarevoj ekskluzivno za Rijaliti otkriva, ni ona nije sedela skrštenih ruku dok je sa Slobom bila u braku, a varala ga je sa oženjenim pilotom, koga je ucenjivala i iznuđivala mu novac da bi krila da sa njim ima aferu, a čiji je identitet poznat redakciji Srpskog telegrafa.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Kija Kockar

ZABRANJENA SVUDA

- Kristina je do leta 2017. godine radila za avio-kompaniju "Etihad ervejs" u Ujedinjenim Arapskim Emiratima. Tamo se spanđala sa jednim pilotom koji je oženjen. Afera koju je sa njim imala trajala je više od godinu dana, a onda kada ju je on iznenada okončao, počela je debelo da ga ucenjuje. Pošto je znala da je on u braku, tražila mu je novac u zamenu za njeno ćutanje o aferi. On ju je nekoliko puta isplatio, a kada je shvatio da se ona neće zaustaviti i da mora nekako to da okonča, prijavio ju je prvo avio-kompaniji, koja je zatim obavestila policiju - navodi izvor i nastavlja:

- Kija je, nakon krivične prijave koju je dobila u Dubaiju, odmah dobila otkaz u avio-kompaniji za koju je radila i od tada je na crnoj listi svih ostalih avio-kompanija. Pokušala je da konkuriše na više mesta, ali niko nije želeo da je zaposli. Poslednji konkurs na kom je bila bio je za "Viz er" kompaniju u Bukureštu, a sa sastanka je izašla uplakana i rekla da su joj odmah saopštili da nije primljena, iako to nije procedura, već se rezultati konkursa javljaju kasnije putem mejla - navodi izvor i objašnjava da je Slobodan znao gotovo sve o Kristininim malverzacijama i zbog čega je otpuštena iz kompanije "Etihad ervejs".

- Kada je Radanović došao u Dubai, trebalo je da provede šest meseci kod njih, ali je nakon tri otišao. Pošto je napravila haos zbog afere sa oženjenim pilotom, koji ju je na kraju raskrinkao u policiji i pokazao poruke u kojima mu preti i zahteva novac za svoje ćutanje, morala je da ispriča Slobi skoro sve. Imala je aferu i u Abu Dabiju sa nekim poslovnim ljudima, i to mu je rekla. Sve njihove razgovore koje su vodili u Dubaiju čuo je moj dobar prijatelj koji ima veze sa lokacijom na kojoj su boravili, ali njegov identitet neću otkriti da bih ga zaštitio. Takođe, poznajem pilota sa kojim je Kristina varala Slobodana, on je oženjen čovek, Sarajlija koji zbog posla mnogo putuje, ali ne želim da mu ugrozim porodicu, tako da ni njegovo ime neću reći - govori izvor i dodaje:

Foto: printscreen/TVPink
Sloba Radanović

SLOBA ZNAO SVE

- Kada je Sloba saznao za aferu, napustio je Dubai nakon tri meseca provedenih sa Kristinom i rekao joj: "Reši to, čekam te u stanu u Beogradu". Zbog čega je on njoj prešao preko svega i kakav je to bolestan odnos koji njih dvoje imaju, ja zaista ne znam - završava izvor.

U prilog ovim navodima govori više činjenica. Kristinina biografija pokazuje da nakon zaposlenja u "Etihadu", koje je okončano 2017. godine, nije radila ni u jednoj avio-kompaniji do ulaska u "Zadrugu". U Beloj kući je pričala da je radila za manje, privatne avio kompanije u Emiratima i na nekim manjim privatnim letovima, ali pojedinosti i detalje nikada nije otkrivala. Takođe, sa Slobodanom je razgovarala o svom konkursu u "Viz eru" i kako je to sve, po njenim rečima, bezveze prošlo, a on nije želeo da detaljiše. Osim toga, tokom jedne svađe Slobodan ju je napao zbog toga što je sa jednim pilotom išla u privatnu vožnju.

- O kom ti moralu pričaš? Išla si u privatne vožnje sa pilotom za kog si mi rekla da je zaljubljen u tebe, a ja sam za to saznao tek kada sam video na Instagramu video-snimak - rekao je tada Radanović još uvek zakonitoj supruzi, ali je ona pred kamerama tvrdila da nema šta da krije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (15)

Loading
Ujka Vanja

09.06.2018 05:43

Ma hajde vise .... Razija ca da uradi sve ne bi li ispljuvala Kiju.... gle sta se pise sada na kraju posle 9 meseci. Jadno. A sto se tice njenog Andjelcica i Mamlaza, tek ce da vidi u sta je upala !!! Tada nece biti Kije da je blati.

Odgovori 133 50
Ivona

09.06.2018 06:10

Ona je belosvetski ološ. Kriminalac ....manipulator. Kakoje nije sramota daproajelažni moralu Zadruzi.Žena jezlo.Beži Sloboštodalje. zar ćš sebi dozvolitida živiš sa ovom KUJOM....Odah se razedi o izlasku iz zadruge

Odgovori 32 81
SvetlanaP

09.06.2018 08:33

@Ivona - Razija ti li si?

Odgovori 44 23
mira

09.06.2018 10:51

@Ivona - gagi dobar dan

Odgovori 39 24