Kija od Drveta mudrosti tražila NJIHOVU PESMU SA VENČANJA, Slobina reakcija ŠOKIRALA Lunu!

Autor:

Zadruga

11.06.2018

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svoje emotivno stanje koje je proživljavala zajedno sa zadrugarima kao i gledaocima koji su iz minuta u minut pratili njenu trenutnu situaciju u kojoj se nalazi, otkrile su o Kristini Kockar mnogo toga.

Foto: printscreen/youtube.com
Kija Kockar

S obzirom na to da je ona još uvek zakonita žena Slobodana Radanovića koji ju je prevario sa Lunom Đogani i to pred milionskim auditorijumom, ona svakodnevno dobija reči podrške koje joj i te kako znače.

Kiji je posle svega ostalo sve ono najlepše što je sa Radanovićem proživela, pa je tako odlučila da se obrati Drvetu mudrosti, a njen razlog za to zasigurno je dirnuo sve.

- Drvce, želim jednu pesmu - izrazila je želju Kija.

- Da li ta pesma ima neke veze sa nekim ili nečim? - šalilo se Drvo.

- Pa, veže me za Slobodana (smeh). Ja volim tu pesmu inače, jako. A, ta pesma je bila kao podloga za video na našoj svadbi za iznenađenje koje sam ja njemu priredila i ta pesma je išla iza, tako da...to je bilo sa našeg venčanja. To je pesma od Beyonce and Jay Z - Forever young. Ja sam napravila video, jer baš volim nju i eto, toliko sam želela da je čujem - rekla je Kija.

- Zašto baš sad ova pesma? - pitalo je Drvce.

- Zato što danima želim da je čujem, a ti mi se nisi javljao. Lepše ću se osećati i volim tu pesmu i podseća me na lepe trenutke. Živela sam u Abu  Dabiju kad sam je slušala i svaki put kad sam dolazila u Vietnam, tu je bio jedan dečko koji je pevao, svirao je klavir. I svaki put kad me vidi, on mi odsvira tu pesmu. Podseća me na srećan brak koji sam imala. Mislim da će biti okej ako mi pustiš - otkrila je Kristina.

Foto: printscreen/youtube.com
Luna i Sloba

Luna Đogani je primetila da Sloba i te kako pevuši njemu dobro poznatu pesmu, a onda mu je žestoko prebacila zbog toga.

- Šta hoćeš, sad?! Ja volim ovu pesmu! - rekao joj je Sloba, ali ona je nastavila svojim putem.

Kija je i ovoga puta pokazala svoju najemotivniju stranu, a kako je Slobodan odreagovao kada je čuo reči ove njima dobro poznate pesme pogledajte u nastavku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading