Razmenjivali nežnosti: Minina majka i Karađorđe uhvaćeni u javnosti!

Autor:

Zadruga

30.10.2018

17:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veza Ivane Vrbaški i Karađorđa Subotića, očigledno, nije marketinški trik. Njih dvoje uhvaćeni su u javnosti dok se strasno ljube, čime je potrvđeno da njihova veza napreduje.

RepublikaFoto: youtube.com/Paparazzo Lov // DNK
Ivana Vrbaški i Karađorđe Subotić...

Ekipa emisije "Paparaco lov" usnimila je Ivanu i Karađorđa dok sede u kafiću i ispijaju piće, ali i razmenjuju poljupce.

S druge strane, njihove ćerke u rijalitiju "Zadruga 2", Mina Vrbaški i Aleksandra Subotić vode pravi rat, iako su saznale da su im roditelji u vezi.

RepublikaFoto: youtube.com/Paparazzo Lov // DNK
Pali i poljupci... Ivana i Karađorđe

S druge strane najpopularnija emisija o tajnama poznatih usnimila je i Kristinu Kiju Kockar koja je primljena na Institut za onkologiju i radiologiju, kao i Aleksandru Živojinović koja je u petom mesecu trudnoće. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Ljubica

30.10.2018 21:07

Od ovog čoveka me hvata jeza

Odgovori 11 0
Evelyn Krimova

31.10.2018 08:07

Od oboje me hvata jeza, kada pomislim sta su uradili od svoje dece a sada se tu ljubakaju kao tinejdzeri. Oni su dokaz da ne treba svako da ima decu, nazalost. Jer njihove cerke.... ne zna se koja je gora!

Odgovori 12 0