RADA VASIĆ IZNELA DOKAZ KOG JOJ JE POLA SIN, PA PORUČILA: Ana svakoj ženi u "Eliti 8" može u toaletu da pokaže svoj polni organ!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka neće više da trpi da joj diskriminišu dete!

RADA VASIĆ IZNELA DOKAZ KOG JOJ JE POLA SIN, PA PORUČILA: Ana svakoj ženi u "Eliti 8" može u toaletu da pokaže svoj polni organ!

Foto: printskrin Red Tv

Rada Vasić pokazuje ćerkinu ličnu kartu

Iako je Ana Nikolić pred ulazak ekskluzivno za Republiku pokazala svoju ličnu kartu u kojoj joj sada piše da je ženskog pola, zbog "nevernih Toma" koje i dalje dovode u pitanje da li je muško ili žensko, njena majka Rada Vasić, došla je na televiziju kako bi još jednom pokazala svetu da je njen sin Mika zvanično promenio pol i da to stoji i u dokumentima.

Republika

Foto: Republika

Ana Nikolić pre ulaska u Belu kuću fotokopiju lične pokazala ekipi Republike

Ona je u emisiji "Pitam za druga" na Red TV donela dokaze u želji da već jednom prestanu da joj diskriminišu dete. 

- Oni su od rođenja imali ponašanja kao da su devojčice. Kad sam bila trudna, ja sam znala da su deca treće nedelje trudnoće preokrenuti u ženske hormone. Mislila sam da će se roditi jedno muško, jedno žensko. Ja sam ih kupala, oblačila. Mene je nešto vuklo i Anu sam obukla u crvenu, a Ivanu u belo. Kao da sam osetila. Kad su krenule u prvi razred one su sve petice imale, niko nije imao jednu primedbu na njih. Kako su odrastale nisu htele da se igraju sa muškim društvom - rekla je Rada, pa dodala:

- Ja sam donela Anina dokumenta, ništa nije falsifikovano. Neću više da mi niko maltretira dete ii da joj priča da je Mika.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Ana Nikolić je u "Elitu 8" ušla sa svojim dečkom Stefanom

Na ovakvu reakciju Radu je navelo to što je uprkos besprekornom vladanju u "Eliti 8" u koju je ušla sa svojim dečkom Sterfanom i dalje pojedini prozivaju i osporavaju.

- Tužiću one koji to namerno spominju non-stop. To loše utiče na psihu moje Ane. Ja imam advokata koji mi je samo rekao da spremim dokumenta. Ana može sa bilo kojom ženom da uđe u toalet da joj pokaže svoji polni organ, dokor je napravio po meri - poručila je Rada.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading