VELIKI PROBLEMI ZA FRANCUZE: Kadrosvki problemi pred meč sa Holandijom, osim Mbapea, upitan i ON!

Autor:

Sport

18.06.2024

18:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iskusnog napadača muči povreda.

VELIKI PROBLEMI ZA FRANCUZE: Kadrosvki problemi pred meč sa Holandijom, osim Mbapea, upitan i ON!

Foto: Tanjug/AP

Napadač francuske fudbalske reprezentacije, Olivije Žiru, suočava se sa blagom upalom aduktora, mišića na butini. Ipak, uprkos ovom problemu, izvori bliski francuskom timu na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj otkrivaju da bi Žiru sutra trebalo da nastavi sa treninzima. Ovo je veoma važna vest za navijače, s obzirom da je Žiru najbolji strelac Plavih sa 57 postignutih golova. Takođe, postoji mogućnost da on bude zamena za Kilijana Mbapea u drugoj utakmici francuske reprezentacije.

Foto: Tanjug/AP

Pored problema sa Žiruom, francuski tim se suočava i sa pitanjem da li će njihov kapiten biti spreman za narednu utakmicu. Naime, kapiten je slomio nos tokom pobedničke utakmice protiv Austrije (1:0) juče u Diseldorfu na prvom meču Plavih na Evropskom prvenstvu. Još uvek nije jasno da li će moći da igra u petak, kada je zakazan meč Francuska-Holandija u Lajpcigu od 21.00.

Ove vesti izazivaju različite reakcije među navijačima, koji sa nestrpljenjem očekuju dalji razvoj situacije. Svi se nadaju da će njihovi omiljeni igrači biti spremni za narednu utakmicu i da će Francuska nastaviti da ostvaruje uspehe na Evropskom prvenstvu. S obzirom na značaj ovih igrača za tim, njihova eventualna odsutnost bi svakako imala uticaj na igru i rezultate francuske reprezentacije. Navijači nestrpljivo iščekuju zvanične informacije od strane tima, dok se stručni štab trudi da pronađe najbolje rešenje u ovoj situaciji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading