ŠA PROBIO DNO: Pred ŽIVOM Mionom se hvalio UMEĆEM U KREVETU prethodnih sezona, evo šta mu je ONA U INAT uradila pred Stanislavom!

Autor:

Zadruga

20.06.2024

18:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pitanja gledalaca izazvala repera da dokaže da je veća faca od Pantere!

ŠA PROBIO DNO: Pred ŽIVOM Mionom se hvalio UMEĆEM U KREVETU prethodnih sezona, evo šta mu je ONA U INAT uradila pred Stanislavom!

Foto: TV Pink/printscreen

Fanovi "Elite" imaju priliku da učestvuju u aktuelnim temama, pa su geldaoci bukvalno urnisali pojedine učesnike pitanjima. 

Naime, na tapetu su im Miona Jovanović i Nenada Aleksić Ša, čija veza je po mišljenju mnogih pokraj malih ekrana, ali i u Beloj kući, na klimavim nogama. 

Republika

Foto: PRINTSKRIN

Stanislav Krofak omiljeniji je kod publike od Ša

Česti ispadi koje imaju prema Stanislavu Krofaku nisu promakli publici, koja je komentarisala to što Panterina bivša tvrdi da se njegove emocije prema njoj još nisu ugasile.

- Miona kažeš da te Stanislav i dalje voli, nasrće na Ša zbog tebe, nosi patike koje si mu ti kupila, kažeš da si cilj njegovog ulaska ti. Da li to aludiraš da želi pomirenje - glasilo je jedno od pitanja gledalaca.

- Ja ne mislim to, jeste mi bilo čudno da nasrće na Ša. Ne aludiram na pomirenje - odgovorila je Miona.

- Da li ti misliš da mene možeš da praviš ludim - upitao je Đedović.

Republika

Foto: PRINTSKRIN

Nenad Aleksić Ša se izblamirao da nema dalje

- Ja nisam ovde na sudu da se vi meni hvatate od reči do reči. Neke stvari koje pišu u pitanju, nisu istina - rekla je Miona.

- E, moj Ša, je l' si video Stanislava mašinu, a ti snajka - glasilo je sledeće pitanje, koje je repera spucalo ravno u sujetu.

- Ja neću da se hvalim, Miona nije u tom fazonu da bi ja isto to radio. U prethodnim sezonama možete da vidite moje - rekao je Ša.

- Kakav si ti slepac - napala ga je i Miona, jer ju je pojeo živ blam pred Stanislavom.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
dušanka

21.06.2024 05:34

NA ŽAOST...ŠA JE SMEŠAN U SVAKOM POGLEDU...PAPUČE KOJE SU VELIKE, NOGE KOJE SU KAO PTIČIJE,...RUŽAN I TUŽAN...U SVAKOM POGLEDU...

Odgovori 12 1