ANĐELA ĐURIČIĆ SE KAO FURIJA SPUSTILA NA ŠA, ON DOŽIVEO NERVNI SLOM: Neviđeni karambol tokom emisije, Miona dopustila NAJVEĆE poniženje!

Autor:

Zadruga

21.09.2024

08:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anđela i Ša se čašćavali gnusnim uvredama, pa u sve upleli i Mionu.

ANĐELA ĐURIČIĆ SE KAO FURIJA SPUSTILA NA ŠA, ON DOŽIVEO NERVNI SLOM: Neviđeni karambol tokom emisije, Miona dopustila NAJVEĆE poniženje!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anđela i Ša

Tokom sinoćne emisije "Pitanja novinara" došlo je do žestokog okršaja između Anđele Đuričić i Nenada Aleksića Ša, kada je Crnogorka prokomentarisala da se reper i dalje nije izlečio, što je njega dovelo do ludila, pa je burno reagovao i krenuo da je čašćava gnusnim uvredama, a ona je ponosno poručila da se "Helga vraća na velika vrata!"

- Kakve si kontradiktornosti uočio kod Anđele sad? -rekao je Darko.

- Ona nije psihijatar da bilo šta priča o meni, ona ima frustracije zbog svega što je sama sebi uradila -rekao je Ša.

 

- Ti i dalje jedeš sopstvena go*na, ja sam se promenila i nisam više kao što sam bila, godinama ponavljaš istu grešku. Ja ne mogu da nabrojim šta si sve uradio sa Draganom Mitar, palio si stvaru i patio za njom i sad sve prebacuješ na nju -rekla je Anđela.

- Svaka devojka i žena je gospođa, ja sam njoj pokušao da postavim pitanje. Sve što ste čuli i videli o meni to sam ja, ne želim da brišem bilo šta o meni što se dešavalo, a ona svoje greške svaljuje na druge -rekao je Ša.

- Ne znam kako ljudima nije jasno zašto ga ne vole Mionini roditelji, dečko ima psihičke probleme i sve je gore njegovo stanje jer stalno ulazi u svaku sezonu. Istina boli, ja znam gde su vežbali pesmu Mangup i gad kad su stalno bili u stanu. Vidiš kakvu boju ima Miona kao da je rahmetli. On je niži od mene i zato ima komplekse, i dalje kruži i ne zna tša će. Curi si izbacio pesmu i dalje te ne voli -rekla je Anđela.

- Ja nju nikada nisam pljuvao, ne znam zašto komentarišeš mene a bila si sa dečkom koji može otac da ti bude i pljuckala si tamo njemu malo tamo -rekao je Ša.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading