TRAMPOV ŠOU: Nije se poklonio caru, ribama sasuo kilo hrane

Autor:

Svet

06.11.2017

20:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Američki predsednik Donald Tramp priredio je pravi šou svojim biserima tokom zvanične posete Japanu, a jedan od najvećih dogodio se kada je obilazeći palatu premijera te zemlje Šinza Abee u carski ribnjak sa koi šaranima sasuo kilo riblje hrane. Tradicija je međutim da se u vodu kašičicama ubaci tek nekoliko mrvica, pa je snimak na kom se vidi kako lider SAD u jezerce nestrpljivo sipa sav sadržaj hrane za ribe postao hit. Osim toga, on se prilikom susreta sa japanskim carom Akihitom nije poklonio tom vladaru, a što nalaže tradicija u Zemlji izlazećeg sunca.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Donald Tramp u Japanu

- Svi prethodni predsednici Amerike uvek su činili naklon pred carem, dok mu je Tramp samo pružio ruku i još ga potapšao po ramenu - primetili su mediji, navodeći i da je Tramp neposredno pre susreta sa carem ispred njegove palate u Tokiju zaboravio u automobilu suprugu Melaniju.

Pre susreta sa vladarom Akihitom šef SAD u kolima zaboravio Melaniju

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Donald Tramp

Inače, američki predsednik je na 12-dnevnoj azijskoj turneji, a ranije je naveo da će raditi na rešenju krize sa Severnom Korejom. Posle Japana on putuje u Južnu Koreju, Kinu, Vijetnam i Filipine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading