IMAO JE SAMO 33 GODINE: Ovo je muškarac koji je iznenada preminuo u avionu! Sada je isplivala i PRETUŽNA ISTINA O NJEGOVOJ SUPRUZI koja je bila sa njim na letu

Autor:

Svet

18.04.2024

13:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Preminuli čovek bio je strastveni putnik koji je uživao u šetnjama i hajkingu

IMAO JE SAMO 33 GODINE: Ovo je muškarac koji je iznenada preminuo u avionu! Sada je isplivala i PRETUŽNA ISTINA O NJEGOVOJ SUPRUZI koja je bila sa njim na letu

Foto: facebook printscreen

Italijan Đuzepe Stilo (33) preminuo je iznenada u avionu kompanije Ryanair koji je poleteo sa aerodroma u Torinu ka Lamecija Termi.

Stilu je iznenada pozlilo a kako je njegova supruga sedela u drugom redu u avionu, nije ni znala u prvi mah šta se dešava.

Tek kada je videla komešanje putnika i stjuardesa skočila je sa stolice i došla do supruga koji je već bio mrtav.

Italijanski mediji otkrivaju da je Federika Marela, Đuzepeova supruga bila u drugom stanju te da su otputovali na mali odmor kako bi "napunili baterije" pred radosni događaj u kući.

"Stjuardese i jedan putnik, inače doktor, dali su sve od sebe. Koristili su defibrilator, bila je i reanimacija, ali uzalud", rekao je jedan od putnika u avionu, prenosi Daily Mail.

Supruga Federika Marela doživela je potpuni šok i završila je veče u bolnici a svi u njoj strahovali su za život bebe u njenom stomaku, budući da je ušla u peti mesec trudnoće.

Ona je policiji izjavila da se suprug tog jutra osećao loše, ali nije želeo da odustane od leta.

Pilot je, videvši šta se dešava, momentalno okrenuo avion i vratio ga je na pistu u Torinu.

Đuzepe Stilo bio je strastveni putnik koji je uživao u šetnjama i hajkingu. 

Svi iz gradića Vibo Valentine koji su znali ovaj mladi bračni par zanemeli su pred tragedijom, rekavši da je Đuzepe bio "duša od čoveka".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading