SPASENIM DEČACIMA ZABRANJEN KONTAKT SA RODITELJIMA, a kada su izašli iz tajlandske pećine tražili su samo OVO!

Autor:

Svet

09.07.2018

13:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Akcija spasavanja fudbalskog tima i njihovog trenera iz tajlandske pećine traje tačno 16 dana. Juče su spasena četvorica dečaka, a danas još četvorica pre nego što je akcija privremeno prekinuta. Spaseni dečaci ne mogu da vide svoje roditelje, a kada su izašli iz pakla tražili su samo jedno.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ekipe na terenu svim snagama se bore da pomognu zarobljenima u pećini

Nakon 16 dana, koliko su proveli u delimično poplavljenoj pećini na severu Tajlanda, spaseni dečaci imali su jednu želju - želeli su da jedu "pad krapov".

Prema rečima, šefa tajlandske spasilačke misije Narongsaka Osotanakora, dečaci spaseni juče (koji se od tada nalaze u bolnici) želeli su samo jedno - da jedu tajlandski specijalitet od listova bosiljka, mesa i pirinča.

 

 

Prema rečima tajlandskih zvaničnika dečaci su u dobrom zdravstvenom stanju, mada im je kontakt sa roditeljiam trenutno zabranjen.

Vlasti ipak razmatraju da dozvole roditeljima da vide svoju decu, ali bez fizičkog kontakta, dok se ne utvrdi da ne postoji opasnost od infekcije, potvrđeno je na današnoj preskonferenciji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading