Dok ne vratiš 2.000 evra, imaćeš problem: Miljana poslala Zoli preteću poruku!

Autor:

Zadruga

28.06.2019

11:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić ne odustaje od namere da od bivšeg dečka Lazara Čolića Zole dobije novac. Iako je prethodno navodila da joj Zola duguje 9.500 evra, Miljana je sada cifru smanjila.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Sad mu preti u porukama... Zola i Miljana

Ona je Zoli poslala poruku, do koje je ekipa portala Republika.rs došla, a u kojoj mu preti ne bi li joj vratio dug koji je sada 2.000 evra:

RepublikaFoto: e-stock
Smanjila Zoli dug... Kulićeva

- Nisam te sigurno zvala što te mnogo volim i što želim da pričam s tobom. Stvari koje su ti slali, miksetu i mikrofon ću ti poslati ujutru poštom. A ti da mi vratiš novac, 2.000 evra što sam ti dug vratila i 300 evra za poparavku lap topa, ako misliš da ga dobiješ. Reci mi datum kad mi vraćaš novac? Posle toga, daleko ti lepa kuća - napisala je Miljana koja se tu nije zaustavila:

- Sigurno više neću gubiti vreme na di-džeja u pokušaju, narkomana, beskintaša, kockara! Od novca ne odustajem! Vrati, pa ćeš pevati - napisala je Kulićeva i dodala:

- Možeš me blokirati, ali dok ne vratiš ili dok ne kažeš datum kad vraćaš, imaćeš problem. S obzirom na to da ti nije jasno, objansiću ti uskoro sve - besnela je Miljana u porukama na koje joj Zola nije odgovarao.

Foto: instagram.com/zola_dj_
Zola obelodanio Miljaninu poruku...

- Nisam ja dužna da vraćam tvoje dugove, ti mi ništa nisi i nikada nisi ni bio- između ostalog je napisala Kulićeva, a Zola je samo imao jedan komentar:

- Evo i pretnje su počele preko tekstualnih poruka kao što vidite.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (7)

Loading
Ana

28.06.2019 15:20

Miljana još nije otišla na lečenje.

Odgovori 32 0
Dera

28.06.2019 19:00

@Ana - Miljana neće sama da ide na lečenje. Roditelji treba da je vode.

Miškec

29.06.2019 08:40

@Ana - Miljana svaki dan šalje pretnje a niko je ne obuzdava. Možda neke pretnje i realizuje.

Odgovori 16 0
Susan

29.06.2019 09:26

@Ana - Statarelji treba da vode Miljanu na lečenje ili da joj oduzmu mobilni i laptop i drže pod nadzorom da ne uznemirava druge.

Odgovori 15 0