DRAMA! Miljanin otac Siniša se bori za život: Bivši bokser na korak od srčke, Marija ne prestaje da plače!

Autor: A. Popović - G. Doljančević

Zadruga

20.11.2019

04:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Siniši Kuliću, suprugu Marije Kulić i ocu Miljane Kulić, iznenada je pozlilo u ponedeljak uveče, zbog čega je završio u bolnici u Nišu. Siniša je hospitalizovan sa srčanim tegobama, a Hitnu pomoć zvao je zbog visokog krvnog pritiska.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Siniša Kulić i Miljana

Kako Srpski telegraf saznaje, Sinišine ćerke Ana i Tijana užasno su se prepale za očev život i hitno pozvale produkciju Pinka, koja je odmah obavestila Mariju Kulić da njen muž Siniša ima veliki zdravstveni problem i da je hospitalizovan, te da joj omogućavaju da izađe iz Imaginarijuma. Marija se brže-bolje u pratnji obezbeđenja televizije Pink, sa njihovim vozačem i dva člana produkcije, uputila na jug Srbije.

Izvor Srpskog telegrafa otkriva da je Marija pokušavala da sakrije strah za život supruga, s kojim ima tri ćerke, ali se užasno uznemirila i preplakala je ceo put do Niša.

Otkad se Miljana pomirila sa Zolom Siniši je konstantno bio visok pritisak i osećao je stezanje u grudima

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Marija hitno napustila Zadrugu kako bi bila uz muža

- Okruženje Kulića kaže da Marija najbolje ume da smiri Sinišu jer zna šta mu zadaje najveće glavobolje i probleme i svesna je da je boravak nje i njene ćerke uticao da se glavi njihove porodice već narušeno zdravlje dodatno ugrozi. Od trenutka kad se Miljana pomirila sa Lazarom Čolićem Zolom i usled njenih žestokih svađa sa majkom Siniši je konstantno bio visok pritisak i osećao je stezanje u grudima - rekao je izvor blizak produkciji i otkrio koliko joj je bilo teško da ostane pribrana.

Bivši bokser primljen u nišku bolnicu zbog srčanih problema i visokog krvnog pritiska, zadržan na ispitivanju, tvrdi izvor

- Marija je iz kombija Pink televizije zvala ćerke Tijanu i Anu, koje su joj ispričale da je Hitna pomoć odvezla Sinišu u bolnicu, kao i da su mu spustili pritisak medikamentima, ali da su ga zadržali da bi bio pod nadzorom lekara i da bi utvrdili kakvo je njegovo kompletno zdravstveno stanje. Ćerke su Mariji ispričale da je Siniša non-stop gledao "Zadrugu", da je slabo jeo i spavao, te da se užasno nervirao što je Miljana ponovo sa Zolom uprkos svemu i zato što ne prestaju da se seksaju. Sinišu je, prema rečima njegovih ćerki, dotuklo to što se Marija i Miljana stalno kolju pred milionima. Marija je slušala ćerke šta joj govore i stalno brisala suze, a smirivala ih je trudeći se da sakrije zabrinutost - kaže naš izvor.

Srpski telegraf je pozvao Sinišu Kulića juče u toku dana, a čim se javio, čuli smo da jedva diše.

- Ko je to? Ležim u bolnici, ali ne mogu da pričam za medije - rekao je Siniša dok se borio za dah.

Pokušali smo da stupimo u kontakt i sa Marijom Kulić, ali ona do zaključenja ovog broja nije odgovarala na naše pozive i poruke.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana plakala zbog oca

Miljana Kulić je u toku noći imala žestok seks sa Zolom nakon pomirenja. Skandalozna rijaliti-zvezda prvo je oralno zadovoljila di-džeja, pa ga je onda zajahala i tokom odnosa je stalno govorila: "Još, još." Umorni i zadovoljni nakon vrele akcije, Miljana i Zola su zaspali zajedno, a kad su se probudili Miljana se setila da joj je otac u bolnici. Svom partneru je priznala da sebe krivi za očevo stanje.

- Čovek ne gasi televizor, alkohol ne pije uopšte. Tijana i Ana su se zaklele da nije popio kap alkohola. Samo pije kafe i puši i naravno da će da mu bude loše. Ja njega najviše na svetu volim. Posle Željka, njega najviše volim, pa mamu. Ti ne znaš, Lazare, koliko je on dobar prema meni. Oni tebe ne mogu da smisle - rekla je Miljana dok je brisala suze.

Foto: Printscreen/dailymotion.com

Tara čupala Maju za kosu

Maja Marinković se unela u facu Tari Simov i rekla joj je da joj vrati garderobu koju je konfiskovala, kao i majicu koju je Tara imala na sebi u tom trenutku. Maja je vikala: "I tu majicu što si obukla da skineš i da mi opereš, ali pošto ni kosu nisi oprala, onda nećeš ni majicu." Tara joj je agresivno odgovorila: "Neću oprati ni kosu ni majicu i? Šta je problem?!" i zatim je počupala za kosu, ali su zadrugari uspeli da spreče dalji fizički kontakt. Obezbeđenje ju je ubrzo odvelo u zatvor.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Dane

20.11.2019 15:53

Ako je smrtno bolestan treba da traži lekare a ne da traži ženu da dodje da ga masira.