(FOTO) Jeftino je prodao porodicu: Po prvi put se javno oglasila Edova žena Zilha i brutalnim komentarom isprozivala muža!

Autor:

Zadruga

21.12.2019

10:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oženjeni Edis Edo Fetić iz Novog Pazara danas je konačno prelomio i u "Zadruzi", pred milionskim auditorijumom, javno obelodanio vezu s kontroverznom, takođe udatom Draganom Mitar!

RepublikaFoto: e-stock/KOBRA, instagram.com/zzilhaaa
Zilha, Edis i Dragana

Otkako su rešili da ne kriju svoje emocije, Dragana i Edo ne biraju vreme ni mesto na kom razmenjuju nežnosti, te su se strastveno ljubili pred svim zadrugarima, pozirali kao srećan i nasmejan par, a potom čak i završili u krevetu gde su razmenjivali strastvene dodire.

Sve to od kuće gledala je Edova supruga Zilha Karišik Fetić, koja se putem društvenih mreža oglasila i brutalno isprozivala muža.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

- Nema para za koje se može kupiti porodica, a može se prodati veoma jeftino - podelila je Zilha citat s prijateljima na Instagramu, kojima je jednom rečenicom rekla baš sve.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Deda

21.12.2019 11:58

Nema para za koje se može kupiti porodica, a može se prodati veoma jeftino.

Odgovori 12 0
Vanja

21.12.2019 16:00

Što se primate?! Sve je to izrežirano... A i kod Muslimana je normalno da se ima više žena. Bitno je da se zarade pare.