(FOTO) BOMBA! INTERNET GORI! Kristijan odbija da uđe u Zadrugu 4: Ko me zna, razumeće, odluka je NUŽNA!

Autor:

Zadruga

30.06.2020

11:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako je početak rijalitija "Zadruga 4" tek u septembru, proteklih meseci već se spekuliše ko bi mogli biti učesnici.

RepublikaFoto: printscreen/RTVPink
Kristijan Golubović

Kristijan Golubović, koji je svojevremeno napravio opštu pometnju u rijalitiju "Farma", privukao je veliku pažnju potpisavši ugovor sa produkcijom rijalitija "Zadruga" za vrtoglavu cifru.

Kristijan je zajedno sa Mikijem Đuričićem, drugim zvaničnim učesnikom "Zadruge 4", gostovao u emisijama u kojima je već govorio o tome šta se od njega može očekivati u popularnom rijalitiju od septembra. 

U jutarnjim časovima na Golubovićevom Facebook profilu, pojavila se poruka sledećeg sadržaja:

- Najbolje da sa vam ovo rekao u Live-u, ali kako god moram reći, da o ovoj odluci vagam i preispitujem razum već duže vremena...Trenutno zbog puno stvari, osoba koji nisu ljudi i celokupne situacije razmišljam o odlasku u inostranstvo na duže vreme...A to znači da bih automatski odbio i učešće u Zadruzi 4. Oni koji me najbolje znaju, odlicno razumeju o čemu se radi i da je ova odluka nužna - napisao je Golubović.

Foto: facebook.com/prinscreen

Objava je pokrenula mnoštvo komentara, te ih možete pročitati na njegovom profilu.

Da li će Kristijan Golubović odbiti učešće ili ćemo ga gledati od septembra u novoj sezoni "Zadruge 4" ostaje nam da saznamo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading