Bora hteo trojku sa Nadeždom i Čolakom!

Autor:

Zadruga

13.02.2018

22:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Boru Santanu je pozvala pevačica Nadežda Biljić da učestvuje u trojci sa njom i Banetom Čolakom.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Bora Santana

Ona je preksinoć imala vrelu akciju sa di-džejem. Njih dvoje su se vatali i mazili, ali njoj izgleda nije bio dovoljan samo jedan muškarac, pa je jednog momenta pozvala i pevača da im se pridruži u igrarijama.

Iako se razmišljao da upadne u krevet i poigra se sa njima, njegov najbolji drug Čolak mu to nije dozvolio. Bora se poverio Mikiju Đuričiću i ispričao mu da je propustio trojku:

Bora: Onaj Čolak, on je mentol, ne zna sa ribama. Hteo sam da se sprdamo sa Nadeždom, on okrenuo leđa

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Nadežda Biljić i Bane Čolak

- Sinoć Nadežda kaže: "Dođi u krevet kod mene i Baneta". Onaj Čolak, on je mentol, izgleda ne zna sa ribama. Ja kažem njemu: "Ti je zagrli odavde, ja ću odavde, da pravimo sprdnju." Odmah sam je uhvatio za guzu, ona ništa. Čolak okrenuo leđa, reko: "Da li si ti normalan". Ja odem iz kreveta. Šta sam da je hvatam, umesto da se okrene i on da pravimo sprdnju.

Bora je otkrio i da je Nadežda bila napaljena cele večeri, te da je išla redom i svima je pokazivala svoje gole silikone:

- Pokazala celoj kući sise, od kreveta do kreveta išla, pokazuje silikone. Kaže: "Dođi da mi razbiješ, Boro, maler" mrtva ozbiljna. Još mi to treba, ko će meni da skida maler - ispričao je Bora dok se Miki slatko smejao.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading