A NJEGOVA MAJICA NA NJOJ: Stefan tvrdi da KIJA NIJE SPAVALA KOD NJEGA!

Autor:

Zadruga

06.03.2018

13:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Informacija da je Kristina kija Kockar pred ulazak u "Zadrugu" spavala u kući Stefana Karića, bivšeg dečka misice koja je javno govoirla o svojoj bolesti, Dijane Milojkovioć kao bomba odjeknula je u medijim. A sada se oglasio i Stefan koji je to demantovao.

Foto: instagram.com/andrijalazovicBU2
Kija i Andrija

Sve je počelo kada je Đomla Panamera, novi učesnik "Zadruge" ispričao Luni i Slobi da je Andrija, navodni Kijin dečko samo paravan, a da je ona pred ulazak u rijaliti spavala kod izvesnog S.K. koji joj je čak poklonio majice na kojima je lik Pabla Eskobara, čiji lik i delo ovaj mladić izuzetno poštuje. Sve ovo je Panameri, navodno, ispričao lično Stefanov otac.

Međutim, nakon toga oglasio se i Stefan koji je sve to demantovao:

- Mi ništa nismo imali. Jednom sam je video, ne mogu čak ni da se setim gde smo se upoznali. Znam neke njene drugarice, tako smo se i upoznali. Znamo se na "ćao-ćao". Šokirao sam se, ne mogu da verujem šta ljudi lupetaju. Ja sve najbolje imam da kažem i za nju, i za Slobu i za Lunu - izjavio je Karić, koga su pitali i kako onda da i Kija i on imaju identične majice i da li ih je on poslao njoj u rijaliti. Na ovo pitanje, nije imao baš ubedljiv odgovor:

 

?

A post shared by ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀??? ?????? (@karic_stefan) on Nov 27, 2017 at 5:25am PST

- Ne znam koje majice su u pitanju, niti znam kako se to šalje, niti gde se šalje. To nema veze sa mnom - dodao je Stefan. A kako bi bio što uverljiviji, natavio je da poriče:

- Pa ja volim Pabla Eskobara. (smeh) Muškarac sam, gotovim te priče, ali nemam nikakve veze sa tim što i ona nosi to. Svašta, ja ću da šaljem Pablo Eskobar majice... (smeh) - završio je svoje izlaganje. Međutim, interesantno je da su u novembru prošle godine oboje nosili iste majice sa samo četiri dana razmaka. 

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
U istim majicama, Stefan i Kija...

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading