MIONA I STANISLAV PRIPREMAJU "TOBOGAN" ZA ŠA: Ona poručila bivšem da želi pomirenje, Pantera spreman za FINALNI UDARAC!

Autor:

Zadruga

11.03.2024

11:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miona Jovanović je dala Stanislavu znak da ga želi nazad, on otkrio šta se sprema Ša.

MIONA I STANISLAV PRIPREMAJU "TOBOGAN" ZA ŠA: Ona poručila bivšem da želi pomirenje, Pantera spreman za FINALNI UDARAC!

Foto: youtube.com/pink.rs

Stanislav Krofak Pantera u petak se uselio u "Elitu", gde boravi njegova bivša devojka, Miona Jovanović i njen sadašnji izabranik, Nenad Aleksić Ša.

Pantera je sinoć porazgovarao sa Darkom Tanasijevićem, sa kim je podelio prve utiske, pa otkrio šta priprema za Ša, koji već ne podnosi njegovo prisustvo:

- Prve noći palo je suočavanje tebe, Mione, i Ša. Šta misliš što ti Ša nije uputio izvinjenje? - upitao je Darko.

- On i dalje tvrdi da nije kriv. Ja nisam dobio izvinjenje, ja sada ima do kraja. Naoštrio sam se, ja znam istinu, a sada kako će on reagovati na sve. Ja ću stalno govoriti istinu, nemam šta da sakrijem - rekao je Stanislav i dodao:

 

- Video sam ja da je on imao čudnu facu kada sam ušao. Vidim ja kakav stav on ima, ja neću da se foliram, biću kakav jesam.

- Kako ti je bilo kada si video Mionu? - upitao je Darko.

- Ja sam bio okej, ona je za mene završena priča. Nemam osećanja prema njoj, a da imam ne bih ušao ovde. Kod mene je to gotovo. Najviše mrzim laž i izdaju, to je završena priča. Bilo mi je teško tada ali sam sada okej. Nisam očekivao da će mi se javiti, video sam kako gleda u njega, ne sme da se okrene. Da sam ja to uradio, ja bih prišao izvnio se za to, a ona to ne radi. Iskreno to mi je jako čudno, ali ona zna što je to tako. Čuo sam da je Ša rekao da ko se bude družio sa mnom, da se njemu ne obraćaju. Ne znam šta je to, da li je kompleks ili šta. Meni je svejedno da li će neko pričati sa njim ili sa mnom, to je glupo. Mislim da on misli da će mene svi nominovati zbog njega - rekao je Stanislav

- Rekao si da ti je čudno da Miona nosi trenerku koju si joj ja kupio? - upitao je Darko.

- Jeste čudno, ona je baš taj dan kada sam ja došao obukla trenerku koju sam joj ja kupio. Ne znam da li Ša zna da je to od mene, ali dobro. Ne znam što to radi - dodao je Stanislav.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
djole

11.03.2024 12:28

Sa i Mijona najori par koji je u Eliti, Sa je nacisto prolupao pa svoje frustracije leci na Urosu