KIJA VARALA SLOBU SA KARIĆEM!

Autor:

Zadruga

04.04.2018

09:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Od kada je ušla u "Zadrugu", još uvek zakonita supruga Slobodana Radanovića Kristina Kockar unela je pometnju i izazvala burne reakcije. Iako je u Belu kuću ušla kako bi se obračunala sa Slobom, govoreći o njegovom neverstvu, od očiju javnosti Kockareva vešto krije da je neposredno pred ulazak u Belu kuću ona bila ta koja je varala svog muža!

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Kija i Stefan

Naime, kako dobro obavešten izvor za Rijaliti otkriva, Kristina je Radanovića prevarila sa Stefanom Karićem, koji je poznat po tome da je bio u vezi sa misicom Dijanom Milojković, koja se izlečila od raka grlića materice. Elem, Kija je kod Karića boravila nekoliko dana pre nego što je ušla u popularni rijaliti, tako da je njihova veza veoma kratka.

- Kristina je Stefana upoznala preko zajedničkih prijatelja, a njena drugarica je bila najveći inicijator da njih dvoje počnu da se viđaju, pa su brzo razmenili brojeve telefona. Iako u početku nije bila sigurna u to da je napravila dobar potez, kasnije se ispostavilo da nije pogrešila što je počela da se viđa sa Karićem. Ona nije u prvi mah želela to da prizna, ali Stefan joj se odmah svideo - tvrdi naš izvor i nastavlja:

 

 

- Njoj se najviše svidelo to što je on bio i te kako brižan prema njoj. Dopalo joj se to što je videla da je pre svega pošten momak i smatrala ga je jako dobrom osobom. Iako je želela sve da prikrije, zaljubila se u njega. Stalno su se viđali u njegovoj kući na Zvezdari. On joj je čak poklonio i dve majice "Če Gevara i Pablo Eskobar" u beloj i crvenoj boji neposredno pred ulazak u rijaliti. Iako tvrdi da je u stabilnoj emotivnoj vezi sa Andrijom Lazovićem, izgleda da će ga nakon rijalitija brzo zameniti Stefan, sa kojim se, po svemu sudeći, i te kako dobro slaže.

- Kristina je i pre samog ulaska u rijaliti rekla svojim drugaricama da će Karića potražiti čim napusti Belu kuću. On je upoznat u to da će ona do tada okončati sve dosadašnje veze kako bi se smirene glave upustila u romansu sa Stefanom, a nesumnjivo je da ju je oborio s nogu. Pitanje je samo da li će Stefan hteti, s obzirom na to da je nedavno započeo novu vezu - završava naš izvor.

Mi smo pozvali Karića kako bismo čuli šta će nam on reći povodom ove afere.

- Ne volim na taj način da komentarišem svoj život. Nikad nisam voleo da pričam sa kojom devojkom sam bio, a sa kojom nisam, tako da ću i ovog puta ostati dosledan - rekao je ovaj beogradski zavodnik za Rijaliti, ne želeći da potvrdi, ali ni da demantuje činjenice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
buba

04.04.2018 10:48

Ma nije moguce! Ljudi gresite, ona je svetica! Zena koja je pokazala da je izuzetno moralna, pa nije lako prati ves na ruke!

Odgovori 3 19
Hm

04.04.2018 10:52

Meni bi Kija bila favorit i da se pojavi još 100 njenih ljubavnika. Čak bih i volela da je to istina, ali mislim da nije.

Odgovori 19 3
Kokan

04.04.2018 12:46

Najlakse je nekoga lazno optuziti bez dokaza.

Odgovori 16 3
Ljubica

07.04.2018 06:39

Pored onakvog muza i ds ga je varala u pravu je