VIDIĆ O ĐOGANIJIMA: Mala Luna sluša Anabelu koja nema SJAJNE BRAKOVE, NI KARIJERU!

Autor: Telegraf.rs

Zadruga

18.05.2018

11:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dizajner Saša Vidić nakon što je Lunu opisao kao istrošeni džoger, a Anabelu nazvao propalom pevačicom sada je nastavio da komentariše porodicu Atijas i Đogani.

RepublikaFoto: instagram.com/sasavidic
Baš ga nerviraju Anabela i Luna... Saša Vidić

Vidić je u javnosti otkrio šta su mu rekli ljudi nakon što je "opleo" po Anabeli i Luni:

-  Uglavnom sam imao pozitivne komentare, jer ja sem Instagrama ne koristim nijednu društvenu mrežu. Naravno, bilo je onih koji su mi pisali grozne stvari u inboks. Ali, generalno, ne toliko mnogo. To su, pretpostavljam, bili fanovi Slobe i Lune, mada mislim da je sve to bila Anabela - otvoreno je izjavio dizajener.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Ovo joj se baš neće dopasti... Anabela

Vidić je otkrio i zbog čega misli da mu Anabela šalje uvredljive poruke kao i zbog čega je "udario" na Đoganijevu:

- Pa zato što je Anabela od deteta napravila, na žalost, pa ne mogu da kažem nešto ružno... Žao mi je male Lune koja sluša ženu koja iza sebe nema sjajne brakove i nema sjajnu karijeru. Pusti mamu! Mama je mama, ti si ti - kaže Saša.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Vidiću se ne dopada Lunino vaspitanje... Đoganijeva i Radanović

Međutim, iako je najviše govorio o Luni i Slobi i postavljao se na stranu Kristine Kockar, ona Vidiću nije favorit za pobedu u "Zadruzi":

RepublikaFoto: instagram.com/vidicsasa
Misli da mu Anabela šalje poruke...Saša Vidić

- Znaš ko mi je favorit? Miljana. Ona mi je top, najviše volim da gledam kad ona drži vakelu za stolom, to mi je savršeno. To je mentalni odmor, ja se smejem tome. Ako bi se Kija ikada bavila nečim javnim, ne ništa privatno pošto ne radim po kućama, možda nju, ali ovo ostalo ne - izjavio je Saša koji bi pristao da oblači Kristinu. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Katarina

18.05.2018 18:19

Objavljujete vise Anabelinih slika nego Luninih. Anabela nije u Zadruzi a obezbedila prvo mesto za Lunu. Luna se hvalila.

Odgovori 15 0
Ana

18.05.2018 18:59

Anabela od deteta napravila, na žalost, pa ne mogu da kažem nešto ružno...svalerku. Žao mi je male Lune koja sluša ženu koja iza sebe nema sjajne brakove i nema sjajnu karijeru.