(VIDEO) SLOBA PONIZIO KIJU?!

Autor: pink.rs

Zadruga

09.06.2018

15:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danas su zadrugari na porodičnom sastanku birali najbezosećajniju osobu. Sloba Radanović je kao ovonedeljni vođa glasao poslednji, a nakon njegovog izlaganja nastala je još jedna svađa.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Sloba Radanović

Prvo bih naveo sebe, naravno, iz svima poznatih razloga, ali pošto ne mogu sebe navešću Macu, Vojketa i Anu - rekao je Sloba.

Na Radanovićevo izlaganje imala je komentar njegova supruga Kristina Kija Kockar kojoj nije bio jasan njegov izbor.

- Imam pitanje za tebe, Slobodane, da li je osoba koja je spremna na sve i gazi preko svih bezosećajna? - pitala je Kija.

- Ja nisam ni u jednom trenutku rekao da si ti bezosećajna, nego da si spremna na sve. Ali da, to je u nekom smislu bezosećajna osoba - odgovorio je pevač.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Kija Kockar

Lepi Mića je pokušao da stiša ostale zadrugare kako bi Kija i Sloba mogli nesmetano da nastave svoj razgovor, ali Radanović je to demonstrativno odbio.

- Pa što nisi onda mene stavio? - ponovo je pitala Kristina.

- Zato što ne mislim da si bezosećajna, što te boli? Što si iskompleksirana toliko? Sedi tamo, kraj je sastanka! Odabij, od*ebi - rekao je Sloba i napustio Belu kuću.

Pevač je odmah otišao u hotel dok je Kristina nastavila da viče za njim, ali se ubrzo i ona smirila.

- Znaš da ujedeš u svađi, a posle kažeš "Nisam tako mislio". Licemeran si. Drži se svojih stavova - rekla je Kockareva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Nickname

09.06.2018 16:00

Kija iskompleksirana?!?! Pa, Slobodan je, odjednom shvatio da mu je Kija konkurencija, jer je ona sve sto bi on zeleo da bude, a ne moze! I, ko ima komplekse ?!?! Zato je i izabrao Lunu, jer je u svemu nize od Kije, pa i od njega samog, zato se i oseca superiorno i nema kompleks! Da je Luna pametna, pa da mu okrene ledja, kao sto je Kija, pa neka nadje drugu zrtvu za lecenje kompleksa!

Odgovori 27 6
Ana

09.06.2018 22:48

E da nije mesanja roditelja i straha od njih Boba bi bio iskreniji i samim tim srecniji. Ovako mu preostaje da pravi Kiju od blata. Respekt za Kijinu ljubav, strpljenje i sve ostalo vezano za Bobu!

Odgovori 14 4
Ana

10.06.2018 10:15

SLOBA u Luni vidi stan i duet sa Anabelom. LUNA u Slobi vidi konja koji ce izdrzavati celu njenu porodicu. Iskrena je to ljubav. Hahahahaha.

Odgovori 16 3