MAJCI NESTALE MALE DANKE (2) SU ZBOG OVOGA ODUZELI TELEFON! Bivši načelnik UKP otkrio - policija UTVRĐUJE...

Autor:

Hronika

27.03.2024

20:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši načelnik Uprave kriminalističke policije, pukovnik Mile Novaković, istakao je da se ispituju potezi svih članova porodice, uključujući i majku i oca.

MAJCI NESTALE MALE DANKE (2) SU ZBOG OVOGA ODUZELI TELEFON! Bivši načelnik UKP otkrio - policija UTVRĐUJE...

Foto: Facebook, Nemanja Pančić

U utorak oko 13 časova, Danka Ilić (2) nestala je u naselju Banjsko polje kod Bora. Veliki broj ljudi uključio se u potragu za njom, a među njima su bili građani, volonteri, policajci, vatrogasci i pripadnici Žandarmerije. U toku noći i današnjeg dana, traganje je obuhvatalo teren prekriven trnjem, blatom i šibljem.

Ispitivanje članova porodice i šireg okruženja

Bivši načelnik Uprave kriminalističke policije, pukovnik Mile Novaković, istakao je da se ispituju potezi svih članova porodice, uključujući i majku i oca. Ovo ne znači automatski da su oni krivi za nestanak devojčice. Policija prati komunikaciju članova porodice u poslednjem periodu, kao i njihove aktivnosti na društvenim mrežama i internetu. Cilj ovakvog pristupa je pronaći bilo kakav trag koji bi mogao pomoći u pronalasku deteta, prenosi Blic.

Otkrivanje potencijalnih tragova

Pukovnik Novaković naglašava da ispitivanje članova porodice i njihovih poznanstava može otkriti potencijalne tragove koji bi pomogli istrazi. Posebna pažnja će biti posvećena njihovim kontaktima kako u Srbiji, tako i u inostranstvu, kao i njihovim putovanjima. Istražitelji se fokusiraju na sitne detalje kako bi otkrili da li istraga vodi u nekom drugom pravcu, a sve u cilju pronalaska devojčice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (1)

Loading
Dr ja

27.03.2024 20:33

Tata i mama znaju gde je dete ,,,,,ne može dete da nestane tek tako neko laže,,,,

Odgovori 40 6