VELJKOVIĆ ZNA ŠTA JE PRESUDILO! Evo šta štoper "orlova" kaže o ELIMINACIJI iz Nemačke!

Autor: Dražen Ostojić

Sport

26.06.2024

01:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Srbije završili učešće na EURO 2024.

VELJKOVIĆ ZNA ŠTA JE PRESUDILO! Evo šta štoper "orlova" kaže o ELIMINACIJI iz Nemačke!

Foto: Republika.rs

Srbija je ostala bez plasmana u drugu rundu Evropskog prvenstva, pošto je "samo" remizirala protiv Danske u poslednjem trećem kolu Grupe C na Alijanc areni (0:0).

Defanzivac "orlova" Miloš Veljković sumirao je sve posle neuspele misije na šampionatu Starog kontinenta u Nemačkoj.

- Prvo poluvreme smo odigrali malo pasivno sa loptom. Nismo kreirali dovoljno šansi za gol, ali smo se branili kako trebam, kao tim. U drugom poluvremenu smo kreirali nekoliko šansi, Luka je i postigao gol... Sve u svemu naravno da nismo zadovoljni, ali smo dali sve od sebe - rekao je Veljković i nastavio u istom tonu:

Foto: Starsport

Strahinja Pavlović i Miloš Veljković

- Potrebno je da gledamo timski učinak. Branimo se i napadamo kao tim. I defanzivci mogu da daju gol posle prekida.

Napomenuo je defanzivac Verdera da su prvi utisci već sumirani.

- Priča sa selektorom je nešto što ostaje za nas, ali smo razočarani. Dali smo sve od sebe, ali smo mogli bolje sa loptoom. Da buidemo mirniji kod zadnjeg pasa...

Foto: Republika

Dražen Ostojić

Mnoge je iznenadilo, pa i selektora Danske Kaspera Hjulmanda, odluka selektora Dragana Stojkovića Piksija da u meču odluke napravi niz krupnih promena i tako nastavi sa promenama postave i formacije.

- Selektor je sve probao. Ubacio je nove igrače. Iznenadio me je malo izborom, ali to je njegova odluka - istakao je Miloš Veljković.

Engleska kao prva i drugoplasirana Danska sigurno nastavljaju takmičenje, kao po svoj prilici i Slovenija, koja je u dobrom položaju kada se gleda četiri najuspešnije selekcije od šest na trećim mestima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Luka

26.06.2024 02:50

Kakav je to selektor koji za ovako važnu utakmicu nema unapred formiran tim i moguću alternativu nego u toku meča ubacuje igrače po imenu ,a ne prema koncepciji igre,tako se odjednom u timu našlo 3 srednja napadača,Mitrović,Vlahović,Jović