PUTIN NESTAO USRED REČENICE: Oglasio se Kremlj, evo šta se desilo

Autor:

Svet

19.03.2022

07:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Činilo se da je Vladimir Putin nestao usred rečenice dok je držao govor na proratnom skupu.

PUTIN NESTAO USRED REČENICE: Oglasio se Kremlj, evo šta se desilo

Foto: printscreen

Putin je veličao razloge za rusku ilegalnu invaziju na Ukrajinu kada je iznenada prekinuta emisija koja se prenosila uživo na ruskoj državnoj televiziji.

Ruski predsednik je hvalio svoje trupe, za koje je rekao da nastavljaju da se „herojski bore“ u Ukrajini.

Snimak je pokazao da je Putin imao sopstvenu ogromnu pozornicu tako da niko nije mogao da mu priđe. Na natpisima iza njega je pisalo: „Za svet bez nacizma / Za Rusiju“.

Okupljeni su mahali zastavama i slavili skandirajući "Rusija, Rusija" dok je on držao govor.

On je obećao hiljadama ljudi na mitingu da će svi ciljevi Kremlja biti postignuti akcijama zemlje. Lider je govorio oko pet minuta u petak dok je ruska vojska nastavila da granatira ukrajinske gradove.

- Znamo šta treba da uradimo, kako i po koju cenu. I apsolutno ćemo ostvariti sve naše planove - rekao je on.


Oni koji su se borili u "specijalnoj vojnoj operaciji", kako je rekao, doneli su jedinstvo zemlji.

- Rame uz rame, pomažu jedni drugima, podržavaju jedni druge i kada treba, štite jedni druge od metaka svojim telima kao braća. Takvo jedinstvo odavno nismo imali - rekao je on.

Bina stadiona nosila je slogane "za svet bez nacizma" i "za našeg predsednika", koristeći "Z" - oznake koje su postale užasno poznat prizor na oklopnim vozilima u Ukrajini.

Ali, kako se činilo da još uvek govori u obraćanju ogromnoj gomili, emitovanje je iznenada prešlo na druge slike i vođe nije bilo nigde. Bio je to neobičan prekid, koji je kao da je rezultirao nestankom usred rečenice.

Kremlj je tvrdio da je tehnički kvar iza prekinutog prenosa Putinovog govora na prepunom moskovskom stadionu. Državna televizija u toj zemlji iznenada je prekinula Putina koji je pozdravio ono što Rusija naziva svojom specijalnom operacijom u Ukrajini i hrabrost njenih vojnika, da bi umesto toga prikazala patriotske pesme koje se sviraju na tom događaju.

Kasnije je emitovan ceo govor, koji je završen nekoliko sekundi nakon prekida. Putin je napustio binu dok je hiljade gledalaca mahalo ruskim zastavama na stadionu Lužnjiki, kapaciteta 80.000 ljudi.

Pozivan od novinske agencije RIA, portparol Kremlja Dmitrij Peskov rekao je da je kvar na serveru uzrokovao prekid.



 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading