KARLEUŠA PREKINULA ĆUTNJU O DRUŽENJU SA DIDIJEM! Reperu se sudi zbog TRGOVINE LJUDI, pevačica se slikala u njegovoj kući (FOTO)

Autor:

Zabava

01.10.2024

10:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena se hitno oglasila zbog stavičnih optužbi!

KARLEUŠA PREKINULA ĆUTNJU O DRUŽENJU SA DIDIJEM! Reperu se sudi zbog TRGOVINE LJUDI, pevačica se slikala u njegovoj kući (FOTO)

Foto: Dragan Kadić

Američki reper Šon Kombs, poznatiji kao Paf Dedi ili Pi Didi, nedavno se našao pred sudom u Menhetnu, suočen s ozbiljnim optužbama za reketiranje, zaveru i seksualnu trgovinu ljudima. Ova situacija je privukla pažnju javnosti, posebno zbog njegovog društva koje često čine najveća svetska imena iz sveta muzike i filma. Jedna od osoba koja je bila u društvu muzičkog mogula jeste i naša poznata pevačica Jelena Karleuša.

Republika

Foto: instagram.com/karleusastar

Jelena Karleuša sa Pi Didijem u Majamiju

Naime, nakon što je fotografija njihovog susreta privukla pažnju javnosti, Karleuša se oglasila kako bi objasnila šta se tada zaista desilo. Kako je istakla, slika je nastala davno u Didijevoj vili, te da su u društvu bili i druge, velike američke zvezde, kako iz sveta muzike, tako i iz sveta filma. Takođe, naglasila je da je njen tadašnji partner bio prisutan te da se ništa neprimereno nije desilo.

- Povodom eksplozivnih i netačnih naslova, kao i zbog budalaština na društvenim mrežama, primorana sam da reagujem. Ova slika je nastala veoma davno u kući Pi Didija i ono što se na slici ne vidi jeste da smo u društvu drugih najvećih američkih zvezda muzike i filma. Jedan od najvećih nas fotografiše. Nebitno ko. Svakako nisam sama, prisutan je i moj tadašnji partner i nije se dešavalo ništa neprimereno. Pi Didi se uvek ponašao normalno i kulturno. U životu sam oduvek imala i imam bliske kontakte sa, za javnost, velikim svetskim zvezdama, ali o njihovim imenima nikada nisam i nikada neću pričati niti obaveštavati planetu, osim kada oni to sami ne obelodane, kao Kanje i tako dalje... - napisala je Jelena u svojoj objavi, te nastavila:

Republika

Foto: instagram.com/karleusastar

Jelena Karleuša se oglasila povodom slike sa Pi Didijem

- Prezirem sindrom linča i napada mase na javne ličnosti, što mnogima presuđuje pre suda, na koje se mnogi kače zarad slave i govore neistine radi sticanja materijalne dobiti. Svi se sećamo godina kada su na sudu prevarili Majkla Džeksona, a na kraju se ništa od toga nije dokazalo, osim da mediji od svakog mogu da naprave anđela, ali i crnog đavola.

Podsećanja radi, muzički mogul nedavno je uhapšen u Njujorku pod teškim optužbama za reketiranje i trgovinu ljudima, uključujući seksualnu eksploataciju. Njegova legendarna "White Party" (eng. bela žurka) okupljanja u Hamptonsu, od 1998. do 2009. godine, sada su u centru pažnje, dok se pojavljuju novi dokazi o razvratu koji se odvijao iza zatvorenih vrata.

Republika

Foto: photo: mega

Pi Didi je pravio "bele žurke"

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading